ZO WERKT 'TSTYLISTENLOG IN

Je kleerkast, maar dan slimmer

Denk jij vaak in ‘setjes’ wanneer je outfits samenstelt? Dus die ene witte blouse áltijd met een plissérok. Wat alles alles in je kast met elkaar zou matchen? Dat maakt aankleden een stuk sneller, makkelijker en leuker. Ontdek nieuwe manieren om je lievelingsstukken te dragen en laat je inspireren door slimme outfits die makkelijk met elkaar te combineren zijn.

LAAT JE STYLEN

Blazers

Een goede blazer is de ruggengraat van een slimme garderobe en kan met bijna alles gecombineerd worden. Van kantoor of koffiedate tot afterparty. Upgrade een eenvoudige outfit met een comfy jeans of geef een statement rok een casual touch. Kies een iets oversized model voor stoerdere uitstraling, of een getailleerde voor een nettere look.

Overhemden

Ongeacht je stijl, de heilige graal van een functionerende garderobe is waarschijnlijk een (button-down) overhemd van hoge kwaliteit. Hoewel het misschien een basisoptie lijkt, is een kraakhelder wit overhemd superveelzijdig en kan het bij bijna elke gelegenheid gedragen worden. Je maakt er een opvallende outfit meer casual mee, of juist een casual outfit iets netter. Stop je overhemd bijvoorbeeld in je high-waisted jeans voor een moderne twist. Koude avond? Een overhemd kan ook prima open over een jurkje.

Pantalons

Een goede ruimvallende broek is goud waard. Of je nu een ochtendje naar de markt gaat, gaat brunchen met je vriendinnen of een ontspannen avondje uit hebt - met één broek kom je al een heel eind. Afhankelijk van de gelegenheid, wissel je gewoon wat schoenen, tops en accessoires uit. Van hakken tot sandalen, van blouse tot button-down, de keuze is aan jou.

Houd van wat je draagt

In de loop der jaren kan je stijl veranderen, net als je behoeftes op kledinggebied. Dat is volkomen normaal. In plaats van de kledingstukken die je niet meer bij je passen op te hamsteren, kun je het laten vermaken - of je kunt er andere mensen blij mee maken. Plan bijvoorbeeld een kledingruil met je vrienden. Dat is niet alleen een duurzamere en schuldvrije manier van winkelen, je zult ook versteld staan van de kleine schatten die mensen proberen kwijt te raken.

Ontdek onze Care Guide

Inspiratie, korting & meer

Altijd op de hoogte met de nieuwsbrief van Zalon
ZALON – JOUW EIGEN ONLINE PERSONAL STYLIST

Aan de andere kant van jouw scherm zit een echte modespecialist voor je klaar. Eentje die van wanten weet bij het samenstellen van jouw outfit.

Zalon Apps
International
Partner von
Versand