ZO WERKT 'TSTYLISTENLOG IN

De warmste outfits voor de koudste dagen

De decemberperiode is een goed moment om lekker rustig aan te doen en tijd in de buitenlucht door te brengen. Voor een glühweinwandeling, cadeautjes shoppen of een tripje naar de markt voor verse groenten voor het diner die avond. Onze stylist Michael laat je zien hoe hij zich warm en stijlvol kleedt terwijl hij zich voorbereidt op de feestdagen.

Hulp nodig? Vertel ons je voorkeuren en laat je stylen in de perfecte winterse look. Als je voor 10 december bestelt, ontvang je je nieuwe outfit op tijd voor de kerstdagen.

LAAT JE STYLEN

Michael's favoriete outdoorlook

Als je, net als Michael houdt van warm, maar niet té warm zijn wanneer je actief bent, is een donsjack misschien je nieuwe beste vriend. Het is windproof en ruim genoeg om je vrij in te bewegen. Met een lichte wollen sjaal voeg je wat kleur toe.

"In mijn familie zijn we gek op cadeautjes uitwisselen. Voor winterse winkeluitstapjes naar het centrum is een warme outfit dus onmisbaar." - Stylist Michael

Stylingtip: Tijdloos en veelzijdig

Een wollen mantel gaat nooit uit de mode. Investeer in een exemplaar van goede kwaliteit en je hebt er winter op winter plezier van. Ga voor neutrale kleuren, zoals zwart, blauw, beige of grijs om de jas makkelijker te laten combineren met je garderobe.

"Weer of geen weer, in onze familie is een frisse zondagswandeling standaard in de kerstvakantie." - Stylist Michael

Jouw persoonlijke outdoorbox

Ben je op zoek naar een outfit voor een speciale gelegenheid, of kunnen je basisstukken een update gebruiken? Laat je stylist weten waar je naar op zoek bent en je ontvangt een outfit die perfect aansluit bij jouw wensen.

Inspiratie, korting & meer

Altijd op de hoogte met de nieuwsbrief van Zalon
ZALON – JOUW EIGEN ONLINE PERSONAL STYLIST

Aan de andere kant van jouw scherm zit een echte modespecialist voor je klaar. Eentje die van wanten weet bij het samenstellen van jouw outfit.

Zalon Apps
International
Partner von
Versand