ZO WERKT 'TSTYLISTENLOG IN

De warmste outfits voor de koudste dagen

De decemberperiode is een goed moment om lekker rustig aan te doen en tijd in de buitenlucht door te brengen. Voor een glühweinwandeling, cadeautjes shoppen of een tripje naar de markt voor verse groenten voor het diner die avond. Onze stylisten Zamir en Paulina laten je zien hoe zij zich warm en stijlvol kleden terwijl ze zich voorbereiden op de feestdagen.

Hulp nodig? Vertel ons je voorkeuren en laat je stylen in de perfecte winterse look. Als je voor 10 december bestelt, ontvang je je nieuwe outfit op tijd voor de kerstdagen.

LAAT JE STYLEN

"Op frisse decemberdagen vind ik het heerlijk om lekker warm ingepakt de weekmarkt af te struinen voor ingrediënten voor het avondeten." - Stylist Zamin

Zamin's favoriete outdoorlook

Zamin voegt een vleugje kleur toe aan een neutrale look met een coltrui in een warme oranje tint. Ze maakt de outfit af met misschien wel de meeste geliefde sjalentrend van deze winter: groot, groter, grootst.

"Ik ben gek op de stad fotograferen wanneer de kerstverlichting hangt. Voor die frisse dagen is een warme outfit onmisbaar." - Stylist Paulina

Paulina's favoriet: een donsjack

Als je net als Paulina houdt van je warm aankleden, maar een hekel hebt aan oververhit raken wanneer je van a naar b gaat, is een donsjack misschien je nieuwe beste vriend. Het is windproof en ruim genoeg om je vrij in te bewegen. Een zijden sjaal maakt de outfit net iets eleganter.

Stylingtip: laagjes comfort

Laagjes houden je niet alleen warm, ze kunnen je hele outfit naar een hoger niveau tillen. Deze flanellen jas voegt bijvoorbeeld niet alleen warmte toe, het brengt het hele kleurenpalet samen.

Inspiratie, korting & meer

Altijd op de hoogte met de nieuwsbrief van Zalon
ZALON – JOUW EIGEN ONLINE PERSONAL STYLIST

Aan de andere kant van jouw scherm zit een echte modespecialist voor je klaar. Eentje die van wanten weet bij het samenstellen van jouw outfit.

Zalon Apps
International
Partner von
Versand