ZO WERKT 'TSTYLISTENLOG IN

Knusse looks voor de feestdagen

Iedereen brengt de feestdagen of hun eigen manier door. Sommigen houden van een feestje en trekken glitter en fluweel uit de kast. Anderen vieren de feestdagen liever ontspannen in zachte loungewear. Onze Zalon-stylisten Zamin en Paulina laten je zien hoe zij de decemberperiode vieren met een knusse dag in huis.

LAAT JE STYLEN

Zamins Loungewear-Look

Voor een moderne en toch knusse look zijn oversized overhemden bijzonder geschikt. Een trui, wollen sokken en pantoffels maken de look compleet.

Stylingtip

Koukleumen kiezen het beste voor wol, kasjmier, fleece of grove breisels. Holle ruimtes in deze volumineuze materialen slaan de warmte op, waardoor ze de warmste keuze zijn voor koude winterdagen.

"In de winter vind ik niets lekkerder dan thuis zijn en mijn eigen muziek maken." - Stylist Paulina

Paulina's loungewear look

Paulina's go-to kledingstuk voor in huis is een spijkerbroek. Ze maakt graag muziek en een niet te strakke jeans biedt fijne bewegingsvrijheid. Ze maakt de look af met een vest en pantoffels.

Jouw persoonlijke box

Ben je op zoek naar heerlijke loungewear, of kunnen je basisstukken een update gebruiken? Laat je stylist weten waar je naar op zoek bent en je ontvangt een outfit die perfect aansluit bij jouw wensen.

Inspiratie, korting & meer

Altijd op de hoogte met de nieuwsbrief van Zalon
ZALON – JOUW EIGEN ONLINE PERSONAL STYLIST

Aan de andere kant van jouw scherm zit een echte modespecialist voor je klaar. Eentje die van wanten weet bij het samenstellen van jouw outfit.

Zalon Apps
International
Partner von
Versand