ZO WERKT 'TSTYLISTENLOG IN

TOT 50% KORTING

De temperatuur daalt en de prijzen ook. Laat je stylen en krijg tot 50% korting op geselecteerde items in je box. Voordelig voor jou én je portemonnee. Laat het koude weer maar komen!

LAAT JE STYLEN

Jouw garderobe-update

De sale is hét moment om je kledingkast een update te geven. Vertel je stylist welke kleuren je graag draagt, wat je al in je kast hebt en welke stijl je mooi vindt. Hij of zij selecteert items die een goede aanvulling zijn op wat je al hebt.

Extra knus

Op koude winterdagen is een warme, zachte outfit een must-have. Deze katoenen pyjamaset is de perfecte outfit voor een knusse dag in huis. Netflix aan, pantoffels aan je voeten en relaxen maar!

Verdwijnen in een boek

Nestel jezelf op de bank met dat boek waar je al het hele jaar niet aan toegekomen bent. Deze zachte outfit met neutrale kleuren en warme materialen houdt je graag gezelschap.

Je thuiskantoor

Thuiswerken blijft nog wel even de norm, dus waarom jezelf niet trakteren op wat mooie zakelijke looks? Een kleurrijke trui doet het bijvoorbeeld goed op camera. Laat je stylen in de sale voor voordelige zakelijke outfits.

Inspiratie, korting & meer

Altijd op de hoogte met de nieuwsbrief van Zalon
ZALON – JOUW EIGEN ONLINE PERSONAL STYLIST

Aan de andere kant van jouw scherm zit een echte modespecialist voor je klaar. Eentje die van wanten weet bij het samenstellen van jouw outfit.

Zalon Apps
International
Partner von
Versand