ZO WERKT 'TSTYLISTENLOG IN

HERFSTKLEUREN

Terwijl we hopen op nog een paar zwoele nazomeravonden, kijken we alvast vooruit naar het nieuwe kleurenpalet dat de herfst dit jaar met zich meebrengt. Van intense kleuren tot nostalgische poedertinten, het najaar heeft voor ieder wat wils.

LAAT JE STYLEN

Zo groen als mos

Met intense kleuren zoals diep mosgroen maak je van iedere blik in de spiegel een geluksmomentje. Is een zachtere look meer jouw stijl? Ook met een vleugje kleur in details geef je een neutrale outfit nét dat beetje extra.

Pop of pink

Je grijze joggingbroek mag achter in de kast, want deze herfst dragen we kleur! Roze, om precies te zijn. Zacht en poederachtig, bubblegum of doorlopend richting paars en lila. Probeer in deze outfit maar eens de blues te krijgen!

Ton sur ton

Omarm de herfst door je te hullen in haar lievelingskleur: bruin. Onze tip? Combineer een bruine basis met een poedertint, zoals deze zachtblauwe trui.

Poederkleuren

Delicaat, romantisch en nostalgisch, dát is modekleur poederroze. Combineer bijvoorbeeld een poederroze blouse met een faux leren broek en vest voor een comfortabele en stijlvolle look.

Inspiratie, korting & meer

Altijd op de hoogte met de nieuwsbrief van Zalon
ZALON – JOUW EIGEN ONLINE PERSONAL STYLIST

Aan de andere kant van jouw scherm zit een echte modespecialist voor je klaar. Eentje die van wanten weet bij het samenstellen van jouw outfit.

Zalon Apps
International
Partner von
Versand