Heb je al een styleprofiel?

Meld je aan met je Zalon-inloggegevens

Ja
Nee

Let's go!

Waar ben je naar op zoek? Je stylist hoort het graag van je.

Heb je al een account bij Zalon?

Laat je inspireren!

Die Farben des Frühlings | Zalon Deutschland

Ontspannen de winter door

Onze stylisten Paulina en Zamin laten je zien hoe zij warm en stijlvol de winter doorbrengen. Laat je inspireren door hij zij het zichzelf gemakkelijk maken in loungewear.

Bekijk meer
Volmaakte key pieces - Zalon looks voor mannen

In de relaxmodus

Ook stylist Michael brengt koude decemberdagen graag door in een ontspannen outfit. Hij kiest het liefst voor zachte materialen, zoals katoen, kasjmier en wol. Ontdek Michael's tips voor loungen in stijl.

Bekijk meer

Een box vol stijl

Zakelijk & vrouwelijk - Zalon outfits voor vrouwen

Van 9 tot 5

Een nieuwe look nodig voor op de werkvloer, of voor je videocalls? Je stylist zoekt met liefde tijdloze business-items voor je uit.

Bekijk meer
Zakelijke kleding voor heren - Zalon outfits

Achter je bureau

Heb je een compleet pak nodig voor je werk, of verschijn je liever in een broek en blazer in verschillende kleuren? Je stylist past je box erop aan.

Bekijk meer
elegant

Klassieke items

Tijdloze items gaan nooit uit de mode. Een paar flatjes, een goede jeans of een mooie trui zijn van die items die jarenlang met je meegaan.

Bekijk meer
Mine & me: style je kindje - Zalon outfits

Zo ouder, zo kind

Je dochter of zoon in dezelfde outfit als jij? Ook dat kan met Zalon. Van precies dezelfde look tot outfits die subtiel op elkaar aansluiten.

Bekijk meer
Tijdloze klassiekers voor Heren - Zalon outfits

Een goede basis

Blazers en witte overhemden zijn van die tijdloze klassiekers, maar ook casual sneakers zijn een perfecte basis van je garderobe.

Bekijk meer
Herfsttrends voor vrouwen met Zalon

Capsule wardrobe

Een capsule wardrobe is een kledingkast met items die onderling te combineren zijn. Zo creëer je met weinig items veel outfits.

Bekijk meer

Let's go!

Waar ben je naar op zoek? Je stylist hoort het graag van je.

Heb je al een account bij Zalon?

Die eeuwige vraag: wat trek ik aan vandaag?

Het is 8 uur ‘s ochtends, je wekker gaat af en het zonlicht kruipt tussen de gordijnen door je kamer in. Dat betekent: opstaan, koffie zetten, douchen en aankleden. Voor de ochtendmensen onder ons gaan die eerste twee waarschijnlijk vanzelf, maar dat aankleden... Je trekt je kast open en echt, je hebt genoeg – maar hoe combineer je het en hoe zorg je ervoor dat je je de hele dag goed voelt in je outfit? Er is een antwoord: personal styling van Zalon! Je persoonlijke stylist zoekt voor jou, in het enorme assortiment van Zalando, een tot twee outfits uit die niet alleen aansluiten op je wensen en budget, maar ook op je persoonlijkheid. Een soort personal shopper aan huis, dus! De verzending en eventuele retourzending zijn gratis.