Heb je al een styleprofiel?

Meld je aan met je Zalon-inloggegevens

Ja
Nee

Let's go!

Waar ben je naar op zoek? Je stylist hoort het graag van je.

Heb je al een account bij Zalon?

Log in

Wat zeg je van deze outfits...

Stijl voor je citytrip - Zalon looks voor vrouwen

Even cool als papa & mama

Goeie genen, die worden van ouder op kind meegegeven. Gevoel voor mode? Ook dat kan met de paplepel mee. Al dan niet met de helpende hand van een expert. Speciaal daarvoor riepen de Zalon-stylisten ‘Mini & Me’ in het leven.

Bekijk meer
Stijl voor je citytrip - Zalon looks voor Heren

Converse x Zalon

Converse viert dit jaar zijn 110-jarig bestaan met een gloednieuwe variant van een oude bekende: de Chuck 70. Bekijk de Chuck 70-lijn en laat jouw personal stylist er een passende outfit bij uitzoeken.

Bekijk meer

Of spreekt dit je misschien meer aan?

Zakelijk & vrouwelijk - Zalon outfits voor vrouwen

Zakelijk & vrouwelijk

Je zit een derde deel van je dag op werk, kleed je daar de volle 100% voor, want hoe zekerder je jou in je outfit voelt, des te beter je presteert.

Bekijk meer
Zakelijke kleding voor heren - Zalon outfits

Kleed je voor de boardroom

Maak plaats: daar komt de directeur. Althans, daar lijkt het op in je gloednieuwe zakelijke outfit. Geschikt voor ma-vr en sóms voor za-zo.

Bekijk meer
elegant

Houd het chic

Goede stijl gaat nooit uit de mode, dat geldt ook voor een chique outfit. Een paar statement accessoires, een flatteuze top et voilà je hebt 'm.

Bekijk meer
Mine & me: style je kindje - Zalon outfits

Mine & me: style je kindje

Bestel bij jouw stylist een mini&me-box en laat je zoon of dochtertje zich in dezelfde outfit steken als jijzelf en wordt het stijlvolste stel van de speelplaats.

Bekijk meer
Tijdloze klassiekers voor Heren - Zalon outfits

Tijdloze klassiekers

Geen casual vrijdag op de agenda? Da's jammer, want je stylist laat je graag zien hoe je casual met goede stijl combineert.

Bekijk meer
Herfsttrends voor vrouwen met Zalon

De juiste basis

Vragen ze je wel eens waarom je er toch altijd zo goed gekleed bijloopt? Begrijpelijk. De basis van je outfit zit namelijk goed.

Bekijk meer

Let's go!

Waar ben je naar op zoek? Je stylist hoort het graag van je.

Heb je al een account bij Zalon?

Log in

De hamvraag: wat trek ik aan vandaag?

Het is 8 uur ‘s ochtends, je wekker piept en het zonlicht kruipt tussen de gordijnen door je kamer in. Dat betekent: opstaan, koffie zetten, douchen, en aankleden. Die eerste twee gaan vanzelf, maar dat aankleden! Als het even kon ging je in je pyjama naar werk, en toegegeven, er zijn mensen die het doen; helaas heb jij die optie niet. ‘Wat trek ik aan vandaag?’ Je trekt je kast open en echt, je hebt genoeg, maar hoe combineer je het, hoe maak je het flatteus, hoe zorg je ervoor dat jij je de hele dag zeker en lekker in je outfit voelt? Er is een antwoord: personal styling van Zalon. De stylist zoekt voor jou, in het enorme assortiment van Zalando, een outfit uit die niet alleen aansluit op je figuur, maar ook op je persoonlijkheid. De outfit krijg je gratis thuis geleverd en je betaalt enkel voor de kledingstukken die je wilt houden. Een soort personal shopper aan huis als het ware.