Heb je al een styleprofiel?

Meld je aan met je Zalon-inloggegevens

Ja
Nee

Let's go!

Waar ben je naar op zoek? Je stylist hoort het graag van je.

Heb je al een account bij Zalon?

Log in

Wat zeg je van deze outfits...

Flexible Looks | Zalon Deutschland

Opwarmen voor de winter

Terwijl de temperatuur langzaam daalt, neemt het aantal laagjes toe. Met elk laagje kleding wordt het een stukje knusser, dus wij zeggen: laat die herfst maar komen. Deze 4 jassen maken je warm voor het najaar.

Bekijk meer
Volmaakte key pieces - Zalon looks voor mannen

De basis van je garderobe

Doe jezelf een plezier met een frisse garderobe op de makkelijkste manier mogelijk: investeer in gedegen essentials die jarenlang meegaan.

Bekijk meer

Of spreekt dit je misschien meer aan?

Zakelijk & vrouwelijk - Zalon outfits voor vrouwen

Kleed je voor de boardroom

Maak plaats: daar komt de directeur. Althans, daar lijkt het op in je gloednieuwe zakelijke outfit. Geschikt voor ma-vr en sóms voor za-zo.

Bekijk meer
Zakelijke kleding voor heren - Zalon outfits

Zakelijk & stijlvol

Je zit een derde deel van je dag op werk; kleed je daar de volle 100% voor! Want hoe zekerder je je in je outfit voelt, des te beter je presteert.

Bekijk meer
elegant

Houd het chic

Goede stijl gaat nooit uit de mode, dat geldt ook voor een chique outfit. Een paar statement accessoires, een flatteuze top et voilà: je hebt 'm.

Bekijk meer
Mine & me: style je kindje - Zalon outfits

Mine & me: style je kindje

Bestel bij jouw stylist een mini&me-box: laat je zoon of dochtertje zich in dezelfde outfit steken als jijzelf en wordt het stijlvolste stel van de speelplaats.

Bekijk meer
Tijdloze klassiekers voor Heren - Zalon outfits

Tijdloze klassiekers

Geen casual vrijdag op de agenda? Da's jammer, want je stylist laat je graag zien hoe je casual met goede stijl combineert - van blazer tot horloge.

Bekijk meer
Herfsttrends voor vrouwen met Zalon

De juiste basis

Vragen ze je weleens waarom je er toch altijd zo goed gekleed bijloopt? Begrijpelijk. De basis van je outfit zit namelijk goed.

Bekijk meer

Let's go!

Waar ben je naar op zoek? Je stylist hoort het graag van je.

Heb je al een account bij Zalon?

Log in

De hamvraag: wat trek ik aan vandaag?

Het is 8 uur ‘s ochtends, je wekker piept en het zonlicht kruipt tussen de gordijnen door je kamer in. Dat betekent: opstaan, koffie zetten, douchen en aankleden. Die eerste twee gaan vanzelf, maar dat aankleden! Als het even kon ging je in je pyjama naar werk, en toegegeven, er zijn mensen die het doen; helaas heb jij die optie niet. Je trekt je kast open en echt, je hebt genoeg, maar hoe combineer je het, hoe maak je het flatteus, hoe zorg je ervoor dat jij je de hele dag zeker en lekker in je outfit voelt? Er is een antwoord: personal styling van Zalon. De stylist zoekt voor jou, in het enorme assortiment van Zalando, een outfit uit die niet alleen aansluit op je figuur, maar ook op je persoonlijkheid. Een soort personal shopper aan huis, dus! De verzending en eventuele retourzending zijn gratis.