Heb je al een styleprofiel?

Meld je aan met je Zalon-inloggegevens

Ja
Nee

Wat is Zalon?

2008 Was het jaar waarin Zalando voor het eerst begon met het verkopen van schoenen online. Inmiddels zijn we acht jaar verder en Zalando is uitgegroeid tot de grootste online fashion retailer van Europa met klanten verspreid over 15 landen. Schoenen leveren we nog steeds, maar we bezorgen tegenwoordig ook t-shirts, overhemden, armbanden, sjaals, pakken, zonnebrillen... enzovoort. Om het navigeren door al deze producten iets te vergemakkelijken, bijvoorbeeld tijdens het samenstellen van een outfit, leek het ons een goed idee om de hulp van personal shoppers in te schakelen. Deze personal shoppers, die uit het hele land komen, bieden naast stijladvies ook een luisterend fashion-oor om het online kleding kopen een tikje persoonlijker te maken. Klanten kunnen onze stijlexperts benaderen wanneer ze inspiratie nodig hebben voor een nieuwe outfit of gewoon zin hebben om zich te laten verrassen. Los van het gemak is het voor hen ook prettig om te weten dat er een stijladviseur aan de andere kant van het scherm met ze meedenkt.

Zo gaat het in z'n werk:

Wij brengen jou met je klant samen. Ons styleplatform is zo ingericht dat onze klanten jou direct kunnen benaderen voor stijladvies wanneer zij een outfit nodig hebben. Wij laten jou de vrijheid om online een profiel aan te maken waarin jij je klanten kan laten zien wie je bent en waarom ze uitgerekend jou moeten kiezen als stijladviseur cq. personal shopper. Omdat jij ook jouw klant wil leren kennen heb je de keuze om met hen te bellen. Middels een telefoontje, het zogenaamde "stijladvies" hoor je wat voor wensen ze hebben en wat hun hobby's zijn. Op basis hiervan kun je voor hen in het enorme Zalando assortiment een outfit gaan samenstellen die niet alleen op hun figuur aansluit, maar ook op hun karakter. Zalando regelt alle logistiek: verpakking, verzending, verrekening kun je aan ons overlaten. Jij concentreert je op het stylen van de outfits. Jouw klant ontvangt deze nadien thuisgestuurd waar zij op hun gemak de kleding kunnen passen en combineren. Als er dingen tussen zitten die ze onverhoopt toch niet mooi vinden mogen ze deze gratis naar Zalando terugsturen. Over wat ze houden ontvang jij een nette commissie.

Wat wordt er van mij verwacht als stijladviseur?

Allereerst ben je als freelance mode expert verantwoordelijk voor je eigen werkzaamheden. Wij stomen je klaar met trainingsmateriaal en de online infrastructuur waarmee je outfits kan samenstellen. Wij geven je uiteraard ook terugkoppeling op de resultaten die je boekt.

BEGIN NU AAN JE EIGEN FASHION-IMPERIUM

SOLLICITEER