Heb je al een styleprofiel?

Meld je aan met je Zalon-inloggegevens

Ja
Nee

ONLINE OUTFITS SHOPPEN - NET ZO UNIEK ALS JIJ

Laat een stylist je nieuwe outfit samenstellen: online, ongecompliceerd

Heren outfits

DAMES OUTFITS

lp outfit page1

Stylist Lise

stylist lise nl

Heeft Stephanie’s outfit samengesteld

Deze outfit heb ik voor Stephanie uitgekozen. Roze is dé trendkleur van dit voorjaar en omdat Stephanie wel van een beetje uitdaging houdt, heb ik voor pastelroze sneakers met luchtige roze chino gekozen. Om te voorkomen dat de outfit te tuttig wordt, heb ik een stoer jack met gestreepte top aan de look toegevoegd. Kleurt ook mooi bij haar rode haar!

Bestel Box voor Vrouwen
Linda 20160928 NL Still Shoot10480

Stylist Katja

LP stylist nl 6

Heeft Brigitte’s outfit samengesteld

Brigitte werkt bij een reclamebureau en is op zoek naar een echte power outfit. Tijdens ons belletje viel mij meteen Brigitte's zeer uitgesproken persoonlijkheid op. Wat gaat daar nu beter bij dan een uitgesproken outfit? De geeltinten in de plooirok heb ik terug laten komen in de schoudertas, maar om het geheel ook serieus te houden heb ik de blouse wit gelaten. Boardroom chic met een knipoog.

Bestel Box voor Vrouwen
Samin 20160928 NL Still Shoot10473

Stylist Tosca

LP stylist nl 2

Heeft Jasmine’s outfit samengesteld

Jasmine doet in haar vrije tijd fanatiek aan zaalvoetbal. Om haar atletisch-gevormde benen elegant af te kleden, heb ik aan haar outfit deze sporty navy culottes toegevoegd. Chic met het gouden ritsje, maar ook vlot met de streepjes. Luipaard instappers en het zalmkleurige schoudertasje maken Jasmine klaar voor een stijlvol voorjaar.

Bestel Box voor Vrouwen

HEREN OUTFITS

Monique 20160928 NL Still Shoot10465

Stylist Lukas

LP stylist nl 1

Heeft Thijs' outfit samengesteld

Thijs vliegt vrijdag naar Kopenhagen voor een weekendje. Om niet helemaal uit de toon te vallen in de hoofdstad van Scandi-chic, heb ik voor hem een cleane trench als basisitem uitgekozen. Het denim overhemd draagt hij eronder voor een krachtig en smaakvol kleurcontrast. De jeans daarentegen, zorgen dan weer voor een dubbel-denim effect, wat Thijs overigens prima kan hebben.

Bestel Box voor Mannen
lp outfit page2

Stylist Elizabeth

LP stylist nl 4

Heeft Simon's outfit samengesteld

Simon is modebewust, maar shoppen vindt hij niks. Ik heb de look simpel gehouden met basistinten zoals camel en marineblauw. De oranje sweater heb ik uitgekozen omdat Simon stiekem wel van de kleurtjes is. Het zalmkleurige button-down overhemd draagt hij eronder voor een dosis speels cachèt, perfect voor op kantoor. In het weekend draagt hij de hoodie casual met een simpel, wit t-shirt erbij.

Bestel Box voor Mannen
Sophie 20160928 NL Still Shoot10450

Stylist Jose‘

LP stylist nl 7

Heeft David’s outfit samengesteld

David studeert nog en heeft iets nodig wat hij snel en makkelijk kan aantrekken naar college, maar ook naar de kroeg. Ik heb de tinten donker gelaten ter compensatie van zijn lichte huidskleur. Kleuren zoals beige en lichtblauw die je in de sneakers terugvindt, geven de outfit een zonnige voorjaars-touch. Het bloemetje is voor zijn moeder, voor als hij de was komt doen!

Bestel Box voor Mannen

Aan de slag!

Wij horen graag van je wat voor smaak je hebt. Daarna mag je een stylist uitkiezen.

Ben je al bij Zalon aangemeld?

Log in