Heb je al een styleprofiel?

Meld je aan met je Zalon-inloggegevens

Ja
Nee

Complete outfits shoppen

In de winkel heb je leuke items gekocht, maar thuis is het toch een uitdaging om je nieuwe kleding te combineren met wat er al in je kast ligt. Voor je werk zou je graag een nieuwe zakelijke stijl uitproberen, maar waar begin je? Kleding combineren is niet altijd even makkelijk.

De stylisten van Zalon helpen je graag met een complete outfit samenstellen. Online wisselen ze ideeën en outfit-inspiratie met je uit en selecteren ze items voor je die onderling te combineren zijn. Ze maken dankbaar gebruik van de grote collectie van Zalando om outfits te vinden in een stijl die bij jou past. Benieuwd wat voor soort outfits ze samenstellen? Bekijk de outfit-inspiratie voor mannen en vrouwen hieronder.

Direct naar de herenoutfits

DAMESOUTFITS

 Zalon-stylist Lise over kledingcombinaties

Stylist Lise

stylist lise nl

Heeft de outfit van Joy uitgekozen

“Joy wil graag representatief gekleed zijn op werk, zonder dat het té formeel is. Toen ik haar zakelijke kleding ging samenstellen, heb ik daarom gekozen voor een plooirok en blazer in dezelfde kleurtinten, gecombineerd met casual sneakers.”

Bestel je Zalon-outfits
Zalon-stylist Melanie over kledingcombinaties

Stylist Melanie

stylist women1

Heeft de outfit van Khadija uitgekozen

“Khadija vroeg of ik haar kon helpen met zakelijke kleding combineren, die past bij haar karakter. Bij het outfits shoppen heb ik een beige kostuum gekozen, dat een zakelijke én speelse look heeft. De outfit is compleet met een matchende blouse en sneakers.”

Bestel je Zalon-outfits
Zalon-stylist Lonneke over kledingcombinaties

Stylist Lonneke

stylist women3

Heeft de outfit van Maaike uitgekozen

“Maaike zocht hulp bij het kleuren combineren en kleding vinden die goed bij haar kleurtype past. Blauwtinten passen perfect bij het warme lentetype dat ze is. In combinatie met de loafers levert de rok de verzorgde look op waar Maaike naar op zoek was."

Bestel je Zalon-outfits

HERENOUTFITS

Stylist Elizabeth zoekt outfits online uit

Stylist Elizabeth

stylist male2

Heeft de outfit van Paul uitgekozen

“Paul heeft het als werkende vader vaak te druk om outfits te shoppen. Ik neem dat als stylist natuurlijk graag van hem over! Ik koos deze verzorgde, casual items voor hem die hij makkelijk kan combineren met zijn bestaande garderobe.”

Bestel je Zalon-outfits
Stylist Steve zoekt outfits online uit

Stylist Steve

stylist male3

Heeft de outfit van Ivan uitgekozen

“Ivan was op zoek naar een outfit met items die lang mee kunnen, zodat hij een poosje geen nieuwe outfits hoeft te shoppen. Ik ben voor een klassieke look gegaan met jeans, een shirt met Bretonse streep en een denim overhemd dat eroverheen kan.”

Bestel je Zalon-outfits
Stylist José zoekt outfits online uit

Stylist José

LP stylist nl 7

Heeft de outfit van Reza uitgekozen

"Reza werkt als zelfstandig ondernemer en moet vaak naar het buitenland om klanten te ontmoeten. In deze outfit kan hij comfortabel reizen, maar komt hij ook goed voor de dag tijdens zakelijke meetings. De donkere basis laat de lichte items extra goed uitkomen."

Bestel je Zalon-outfits

Let's go!

Waar ben je naar op zoek? Je stylist hoort het graag van je.

Heb je al een account bij Zalon?

Outfits shoppen voor speciale gelegenheden

De stylisten van Zalon zijn ervaren op het gebied van mode en styling, en zijn experts in kleding samenstellen op basis van jouw wensen - ook als er een speciale gelegenheid op je agenda staat. Heb je binnenkort een bruiloft, ga je op vakantie of heb je een zakelijk diner? Onze stylisten helpen je met je outfit samenstellen, online.

Je wordt bij Zalon gematcht aan de stylist die het beste bij je past. Je persoonlijke stylist maakt kledingcombinaties voor je uit het grote assortiment van Zalando, bestaande uit zo’n 300.000 items van ruim 2000 verschillende merken. Op basis van je styleprofiel leert je stylist jou en je kledingstijl kennen. Voordat je outfit-box wordt verstuurd, heb je altijd de gelegenheid om feedback te geven. Zo weet je zeker dat de fashion outfits die je thuisgestuurd krijgt, ook de outfits zijn waarnaar je op zoek bent. Liever dat ene item in een andere kleur, of heb je al iets soortgelijks in je kast hangen? Dan geef je dat door aan je stylist, die vervolgens de puntjes op de i zet.

Kleuren combineren, kleding samenstellen en nieuwe outfits shoppen – je stylist helpt je er met liefde bij. Ook fijn: de verzending en eventuele retourzending zijn gratis. Je betaalt pas nadat je hebt besloten wat je wil houden.