Heb je al een styleprofiel?

Meld je aan met je Zalon-inloggegevens

Ja
Nee

Complete outfits shoppen

In de winkel heb je leuke items gekocht, maar thuis is het toch een uitdaging om je nieuwe kleding te combineren met wat er al in je kast ligt. Voor je werk zou je graag een nieuwe zakelijke stijl uitproberen, maar waar begin je? Kleding combineren is niet altijd even makkelijk.

De stylisten van Zalon helpen je graag met een complete outfit samenstellen. Online wisselen ze ideeën en outfit-inspiratie met je uit en selecteren ze items voor je die onderling te combineren zijn. Ze maken dankbaar gebruik van de grote collectie van Zalando om outfits te vinden in een stijl die bij jou past. Benieuwd wat voor soort outfits ze samenstellen? Bekijk de outfit-inspiratie voor mannen en vrouwen hieronder.

Direct naar de herenoutfits

DAMESOUTFITS

 Zalon-stylist Lise over kledingcombinaties

Stylist Lise

stylist lise nl

Heeft de outfit van Céline uitgekozen

“Céline wil graag representatief gekleed zijn op werk, zonder dat het té formeel is. Toen ik haar zakelijke kleding ging samenstellen, heb ik daarom gekozen voor een nette witte blouse en blazer, gecombineerd met een casual jeans en sneakers.”

Bestel je Zalon-outfits
Zalon-stylist Melanie over kledingcombinaties

Stylist Melanie

stylist women1

Heeft de outfit van Sara uitgekozen

“Sara vroeg of ik haar kon helpen met zakelijke kleding combineren, zonder al te streng over te komen. Bij het outfits shoppen heb ik een speelse culotte-broek gekozen die haar enkels bloot laat. De outfit blijft elegant met een paar pumps en een cardigan.”

Bestel je Zalon-outfits
Zalon-stylist Lonneke over kledingcombinaties

Stylist Lonneke

stylist women3

Heeft de outfit van Maaike uitgekozen

“Maaike zocht hulp bij het kleuren combineren en kleding vinden die goed bij haar kleurtype past. Diep oranje past perfect bij het herfsttype dat ze is. In combinatie met de loafers levert de jurk de verzorgde look op waar Maaike naar op zoek was."

Bestel je Zalon-outfits

HERENOUTFITS

Stylist Elizabeth zoekt outfits online uit

Stylist Elizabeth

stylist male2

Heeft de outfit van Paul uitgekozen

“Paul houdt niet zo van outfits shoppen en laat dat graag aan iemand anders over. Ik neem dat als stylist natuurlijk graag van hem over! Ik koos deze casual items voor hem die hij makkelijk kan combineren met zijn bestaande garderobe.”

Bestel je Zalon-outfits
Stylist Steve zoekt outfits online uit

Stylist Steve

stylist male3

Heeft de outfit van Erik uitgekozen

“Erik was op zoek naar een nette outfit met items die lang mee kunnen, zodat hij een poosje geen nieuwe outfits hoeft te shoppen. Ik ben voor een klassieke look gegaan, maar heb Erik een T-shirt als basis meegegeven om het geheel niet te stijf te maken.”

Bestel je Zalon-outfits
Stylist José zoekt outfits online uit

Stylist José

LP stylist nl 7

Heeft de outfit van Reza uitgekozen

“Reza werkt op een informeel kantoor en vroeg mij outfits te shoppen die hij zowel op werk als in zijn vrije tijd kan dragen. In deze verzorgde outfit kan hij comfortabel zijn eigen ding doen, maar komt hij ook goed voor de dag op zijn werk.”

Bestel je Zalon-outfits

Let's go!

Waar ben je naar op zoek? Je stylist hoort het graag van je.

Heb je al een account bij Zalon?

Log in

Outfits shoppen voor speciale gelegenheden

De stylisten van Zalon zijn ervaren op het gebied van mode en styling, en zijn experts in kleding samenstellen op basis van jouw wensen - ook als er een speciale gelegenheid op je agenda staat. Heb je binnenkort een bruiloft, ga je op vakantie of heb je een zakelijk diner? Onze stylisten helpen je met je outfit samenstellen, online.

Je wordt bij Zalon gematcht aan de stylist die het beste bij je past. Je persoonlijke stylist maakt kledingcombinaties voor je uit het grote assortiment van Zalando, bestaande uit zo’n 300.000 items van ruim 2000 verschillende merken. Op basis van je styleprofiel leert je stylist jou en je kledingstijl kennen. Voordat je outfit-box wordt verstuurd, heb je altijd de gelegenheid om feedback te geven. Zo weet je zeker dat de fashion outfits die je thuisgestuurd krijgt, ook de outfits zijn waarnaar je op zoek bent. Liever dat ene item in een andere kleur, of heb je al iets soortgelijks in je kast hangen? Dan geef je dat door aan je stylist, die vervolgens de puntjes op de i zet.

Kortom: kleuren combineren, kleding samenstellen en nieuwe outfits shoppen - je stylist helpt je er met liefde bij. Ook fijn: de verzending en eventuele retourzending zijn gratis. Je betaalt pas nadat je hebt besloten wat je wil houden.