Heb je al een styleprofiel?

Meld je aan met je Zalon-inloggegevens

Ja
Nee

Outfit inspiratie nodig?

Heb je een kast vol kleding, maar pak je toch altijd dezelfde kledingstukken van bovenop de stapel? Wil je graag een meer zakelijke of chique kledingstijl ontwikkelen? Of ben je gewoon toe aan wat outfit inspiratie? Dan ben je aan het juiste adres! Onze stylisten zijn experts in outfits shoppen, kledingcombinaties maken en kleuren combineren. Ze stellen online outfits voor je samen uit het assortiment van Zalando, gebaseerd op jouw voorkeuren en budget. Hoe dat eruit ziet? Hier vind je een aantal voorbeelden van kledingcombinaties die Zalon-stylisten voor mensen gestyled hebben.

Direct naar de herenoutfits

DAMESOUTFITS

Een harmonieuze kleurencombinatie

Stylist Lise

stylist lise nl

Heeft de outfit voor Joy uitgekozen

“Joy was op zoek naar een outfit voor kantoor. Het moest representatief zijn, maar ook comfortabel, want ze is veel op de been. Toen ik haar zakelijke outfit ging samenstellen, koos ik voor deze cognackleurige plooirok met een blazer in dezelfde kleurtint. De crèmekleurige sneakers maken de look af. Staat goed, loopt heerlijk!”

Bestel je Zalon-outfits
Business casual met een twist

Stylist Melanie

stylist women1

Heeft de outfit van Khadija uitgekozen

“Khadija vroeg me een outfit voor haar samen te stellen voor een netwerkevent. Nou, graag! Ik stylede haar in een powersuit: dé outfit om je zelfvertrouwen een boost te geven. Ze gaf aan dat ze van lichte kleuren houdt, dus ik ging voor een exemplaar in beige gecombineerd met frisse gele details.”

Bestel je Zalon-outfits
Outfit inspiratie voor kantoor

Stylist Lonneke

stylist women3

Heeft de outfit van Maaike uitgekozen

“Maaike wilde inspiratie voor hoe ze meer kleur in haar garderobe kon brengen. Op basis van de foto’s die ze me stuurde, bepaalde ik haar kleurtype en stelde ik deze outfit voor haar samen. Door verschillende tinten blauw met elkaar te combineren, ontstaat er een harmonieuze en stijlvolle look.”

Bestel je Zalon-outfits

HERENOUTFITS

Stijlvolle en comfortabele outfit

Stylist Elizabeth

stylist male2

Heeft de outfit voor Paul uitgekozen

“Paul komt graag representatief voor de dag, maar houdt niet van fashion en shoppen. Daar hielp ik hem natuurlijk graag mee! Ik stylede hem in een beige broek en jasje, in combinatie met een frisgroen T-shirt. Netjes én comfortabel.”

Bestel je Zalon-outfits
Combinatie met een streepje voor

Stylist Steve

stylist male3

Heeft de outfit van Ivan uitgekozen

“Ivan was toe aan een garderobe-update en wilde items die hij goed kon combineren met wat hij al had. Daarom koos ik een look met handige basics: donkere jeans, witte sneakers, een denim overhemd en een T-shirt met Bretonse streep. Zo werd combineren een fluitje van een cent!”

Bestel je Zalon-outfits
Zakelijke look

Stylist José

LP stylist nl 7

Heeft de outfit van Reza uitgekozen

"Reza werkt als zelfstandig ondernemer en moet vaak naar het buitenland om klanten te ontmoeten. In deze outfit kan hij comfortabel reizen, maar komt hij ook netjes voor de dag tijdens zakelijke meetings. De kleurencombinatie van donker- en lichtblauw zorgt voor een frisse uitstraling."

Bestel je Zalon-outfits

Let's go!

Waar ben je naar op zoek? Je stylist hoort het graag van je.

Heb je al een account bij Zalon?

Outfit inspiratie nodig? Laat je stylen door een fashion expert!

Heb je een nieuwe baan, een event, een feestje of ben je gewoon toe aan een nieuwe look? De stylisten van Zalon zijn experts in fashion, mode en styling. Ze adviseren je uitgebreid en kiezen complete outfits voor je, allemaal online.

Je wordt bij Zalon gematcht aan de stylist die het beste bij je past. Je persoonlijke stylist maakt kledingcombinaties voor je uit het grote assortiment van Zalando, bestaande uit zo’n 300.000 items van ruim 2000 verschillende merken. Op basis van je styleprofiel leert je stylist jou en je kledingstijl kennen. Voordat je outfit-box wordt verstuurd, heb je altijd de gelegenheid om feedback te geven. Zo weet je zeker dat de fashion outfits die je thuisgestuurd krijgt, ook de outfits zijn waarnaar je op zoek bent. Liever dat ene item in een andere kleur, of heb je al iets soortgelijks in je kast hangen? Dan geef je dat door aan je stylist, die vervolgens de puntjes op de i zet.

Kleuren combineren, kleding samenstellen en nieuwe outfits shoppen – je stylist helpt je er met liefde bij. Ook fijn: de verzending en eventuele retourzending zijn gratis. Je betaalt pas nadat je hebt besloten wat je wil houden.