Heb je al een styleprofiel?

Meld je aan met je Zalon-inloggegevens

Ja
Nee
Zakelijke kleding voor vrouwen

Zakelijke outfits voor een goed gevoel

Van powersuits tot chino’s, zakelijke jurken en het perfecte overhemd: Zalon-stylisten kennen de wereld van werkkleding voor dames op hun duimpje. Laat je stylen in een business look voor een verpletterende indruk.

Laat je stylen

Business outfits voor dames

Nu we steeds minder vaak in ons thuiskantoor te vinden zijn, is er meer reden je zakelijk te kleden. Gelukkig hoef je niet in te leveren op comfort wanneer je er representatief uit wilt zien. Onze stylisten zijn experts in business outfits voor dames die heerlijk zitten. Toe aan nieuwe zakelijke kleding? Laat je stylen! Je persoonlijke Zalon-stylist stelt nieuwe business outfits voor je samen. Het goede nieuws? Je betaalt alleen voor wat je houdt.

Zo werkt Zalon
Business look met blouse

Zakelijke chino-blouse-combinatie

Wil je zakelijk en modieus voor de dag komen? Dan is een satijnen blouse met een diepe kleur in combinatie met een donkere chino altijd een goede optie. Draag voor extra stijlpunten dezelfde kleur pumps. Liever casual? Vervang dan de hakken voor nette witte sneakers.

Bestel je zakelijke dames-outfit
Klassiek zakelijke kokerrok

Business as usual

In deze combinatie van kokerrok en coltrui zie je eruit om door een ringetje te halen. De enkellaarsjes geven de zakelijke look een speelse twist. En de grote schoudertas heeft ruimte genoeg voor je laptop, notitieboek en lunch.

Bestel je zakelijke dames-outfit
Business casual met jeans

Smart casual

Op meer en meer werkvloeren hoeft het allemaal niet meer zo formeel. Mag het bij jou een beetje losser? Dan is de dresscode smart-casual is ideaal. Smart-casual betekent netjes en verzorgd (smart) en tegelijkertijd losjes en comfortabel (casual). Draag bijvoorbeeld een nette jeans met een T-shirt en sneakers in combinatie met een blazer.

Bestel je zakelijke dames-outfit
Zakelijke jurk in vrolijk geel

Business casual met een twist

De dresscode business casual komt vaak voor, maar houdt het eigenlijk in? Vaak zien we voor vrouwen bij deze dresscode een zakelijk jurkje of een pantalon met overhemd en blazer. Maar je kunt er ook goed een twist aan geven! Met een fleurige blouse en nette loafers zie je er sprankelend en representatief uit.

Bestel je zakelijke dames-outfit

Zalon: jouw partner voor business kleding

De service van Zalon geeft je de luxe ervaring en de expertise van een personal stylist, zonder het hoge prijskaartje. Hoe het werkt? Je vult eerst een vragenlijst in waarin je aangeeft wat je voorkeuren zijn. Voor wat voor gelegenheid wil je gestyled worden, wat vind je mooi en wat niet, en hoeveel is je budget voor bijvoorbeeld een broek, jasje of tas? Vervolgens word je gekoppeld aan een Zalon-stylist. Hij of zij zoekt binnen het assortiment van Zalando naar zakelijke kleding die past bij jouw voorkeuren. Na een paar dagen ontvang je een online preview van de gekozen business outfit, mét tips voor hoe je deze kleding kunt stylen. Bijvoorbeeld je mouwen opstropen of je blouse in je broek stoppen. Het is aan jou om aan te geven of je blij bent met de kledingkeuze, of liever iets anders in de box wilt ontvangen. Hierna ontvang je de box bij je thuis. Pas de zakelijke outfits rustig aan, in het comfort van je eigen huis. Wat je niet wilt houden, stuur je eenvoudig en gratis terug. Als je één kledingstuk houdt, nemen wij de servicekosten van €9,95 op ons.