Heb je al een styleprofiel?

Meld je aan met je Zalon-inloggegevens

Ja
Nee
Afbeelding van kort spijkerbroekje met matchende blauwe outfit

Styling voor je kind en voor jou: mini & me

Matching outfits voor jou en je dochter of zoon? De stylist van Zalon zoekt de leukste looks voor jullie uit.

Aan de slag

Dezelfde look als papa of mama: kleding in mini & me-thema

Ooit komt er een leeftijd dat je kind het zelf allemaal veel beter weet en er niet aan denkt om zich door jou te laten kleden. Tot die tijd kun je het er dus van nemen. Wil je jouw kindje net zo kleden als jezelf? Een professionele stylist kiest voor mama en dochter (maar ook voor vader en zoon, vader en dochter of moeder en zoon) kleding uit die op elkaar aansluit of zelfs precies hetzelfde is! Leuk voor in het park, die matching outfits voor moeder en dochter of dezelfde kleding voor vader en zoon. En gezien jullie beiden door een professionele modestylist zijn gestyled, zien jullie er bovendien piekfijn uit!

Kinderkleding saai, praktisch of oubollig? De stylist laat je als ervaren mode-expert met plezier zien dat het ook anders kan en voorziet jou van matching kleding voor vader en zoon of matching kleding voor moeder en dochter.

 Afbeelding van een outfit met gympen in blauwtinten

Mini & me voor papa's

Voor kleine meisjes die groter worden heb je genoeg leuke kinderkleding om uit te kiezen. Ga voor vrolijke en kleurrijke polkadots en hul jezelf in streepjesshirt. Zo komen jullie samen in speels motief voor de dag!

Box voor vaders
Afbeelding van een roze rugzakje en een outfit in pasteltinten

Mini & me voor mama's

Matching outfits hoeven niet altijd exact overeenkomen. Sterker nog, de kracht zit 'm juist in subtiele overeenkomsten zoals in deze look: blauwe streepjes en een grijze sweater voor jou en je zoontje, maar ieder op z'n eigen manier afgestyled.

Box voor moeders

Styling voor jou en kinderkleding voor hen: Zalon

Wanneer je aan kleding voor kinderen denkt, dan denk je misschien snel aan de grote gerafelde truien die Pippi Langkous vroeger op tv droeg. Of misschien juist aan fel gekleurde topjes en broekjes in kauwgomballenkleuren. Een moeder-en-dochter-jurk in dezelfde stijl is dan ineens niet zo aantrekkelijk meer. Maar met een beetje oog voor detail kun je van de outfit voor je kind iets heel smaakvols maken en voor jou dezelfde kleding vinden. Wanneer je wat hulp nodig hebt bij het uitkiezen van leuke moeder-en-dochter-kleding, kun je de hulp van een professionele modestylist inschakelen. Een stylist die voor vaders, moeders en kinderen tussen 2 en 12 jaar klaar zit om een matching outfit samen te stellen.

Zalon werkt samen met ervaren stylisten die, naast doorgewinterde mode-experts, zelf moeders en vaders zijn en dus perfect vader-zoon- of mama-dochter-outfits kunnen uitkiezen. Ook vader-dochter- of moeder-zoon-kleding behoort tot de mogelijkheden. De stylist let op materiaalkeuze, gelegenheid, leeftijd en niet te vergeten de persoonlijke smaak van je kind. Jij laat de stylist zelf weten of je twee geheel identieke outfits zoekt, of dat je kleding met elkaar wilt laten matchen door middel van prints, kleuraccenten of merken. Zo zien jij en je kind er altijd en overal piekfijn uit!

20180418 MiniMe Look 1 grid -8

Welke info hebben we nodig voor mini & me?

Om voor ouder en kind dezelfde kleding te kunnen samenstellen, moeten we natuurlijk ook wat informatie hebben over de smaak en voorkeur van je kind. Nadat je je eigen styleprofiel hebt aangemaakt, kun je je stylist een berichtje sturen over de maten, voorkeur en wensen van je kind. Daarna gaat je stylist aan de slag met matching kleding voor vader en zoon of matching kleding voor moeder en dochter.