Heb je al een styleprofiel?

Meld je aan met je Zalon-inloggegevens

Ja
Nee

f-header-NLBE

Stijl voor de lange termijn

Test White

Door oude favorieten te repareren en bewust om te gaan met wat je koopt, stel je een kledingkast samen waar je lang plezier van hebt. 7 tips voor meer duurzaamheid in je kast en in je Zalon-box.

Laat je stylen

Duurzaamheid in je kledingkast

Sustainability Grid 5 3

Je basics van kwaliteit

Door sneakers, jeans, truien en shirtjes in hoge kwaliteit aan te schaffen gaan deze basics eindeloos veel seizoenen mee.

Sustainability Grid 7

Je favorieten repareren

Is die leuke trui of jas aan het pillen? Met een pluizentondeuse is 'ie weer als nieuw! Ook gaatjes stoppen of een nieuwe knoop aannaaien doet wonderen.

Sustainability Grid 6

Je verdiepen in duurzaamheid

Duurzaamheidslabels helpen je op weg. Zalando werkt met zes certificaten om aan te geven welke items minder impact hebben op het milieu.

Duurzaamheid in je box

Look 1 grid-1

Biologisch katoen

Op zoek naar zomerse items van katoen? Biologisch katoen heeft minder impact op het milieu omdat het wordt vervaardigd zonder pesticiden of andere synthetische chemicaliën.

Bestel je box

Efficiëntie

Duurzaamheid betekent ook bewust omgaan met wat je koopt. Houd alleen waar je echt blij van wordt, en kies voor items die je eindeloos kunt combineren. Zo stel je een efficiënte kledingkast voor de lange termijn samen.

Bestel je box
quote NLBE
CLP-gif-female-NL-2

Minimalisme

Een duurzame kledingkast bereik je ook door een overstap van kwantiteit op kwaliteit. Op zoek naar een nieuw jurkje? Kies voor eentje waar je bij elke gelegenheid en in elk seizoen op terug kunt vallen.

Bestel je box

Uithoudingsvermogen

Hoogwaardige sportkleding als deze set van The North Face gaat jarenlang met je mee. Voor bootcamps in het park, oefeningen op de yogamat en zelfs in de winter op de schaatsbaan.

Bestel je box

Let's go!

Waar ben je naar op zoek? Je stylist hoort het graag van je.

Heb je al een account bij Zalon?

Log in