Heb je al een styleprofiel?

Meld je aan met je Zalon-inloggegevens

Ja
Nee
20190426 Styling Problems Header

Een kwestie van styling

Test White

Kritisch op je figuur, van dieet naar dieet, wensen dat je een andere buik/billen/benen had? Tijd om het roer om te gooien. Maak van iedere figuurkwestie een stylingkwestie, en je kijkt heel anders in de spiegel.

Laat je stylen

Goed gedijt

Screen Shot 2019-04-26 at 15.17.49
Styling Problems grid 2

Tips voor stevige bovenbenen

Heb je het gevoel dat je dijen de aandacht stelen van de rest van je figuur? Kies voor een donkere boyfriend jeans en geef je bovenlichaam de aandacht die het verdient met een top in opvallende kleur of print.

Bestel je box

Uit volle borst

Styling Problems grid 4

Tips voor een grote cupmaat

Niet iedereen is even blij met grote borsten. Verleg je de aandacht liever naar een ander lichaamsdeel, dan kun je bijvoorbeeld voor je taille kiezen. Een wikkelblouse als deze doet wonderen.

Bestel je box

Met beide benen op de grond

Screen Shot 2019-04-26 at 15.23.20
Styling Problems grid 1

Tips voor korte benen

Heb jij ook altijd bungelende voetjes als je op de bank zit? Haal er je voordeel uit: ⅞ broeken met een hoge taille staan je prachtig. Ze maken je benen ook nog eens optisch langer, vooral in een ton-sur-ton look.

Bestel je box

Twee handen op één buik

Styling Problems grid 3

Tips voor een grote taille

Niet zo blij met je buik? Deze paperbagbroek heeft de juiste ingrediënten om je figuur weer te waarderen: een hoge taille, een strik ter hoogte van je buik en ruimte om je blouse er comfortabel doch stijlvol in te stoppen.

Bestel je box

Je stylist past er een mouw aan

Styling Problems box 5 box

Prêt-à-postuur

Adieu 'probleemzones', bonjour lichaamsdelen waar je blij mee bent! Ongeacht het aantal cm. dat je bent of de kilo's die je weegt - met de persoonlijke styling van je stylist kun je niet anders dan van je figuur houden.

Bestel je box

Let's go!

Waar ben je naar op zoek? Je stylist hoort het graag van je.

Heb je al een account bij Zalon?

Log in