Heb je al een styleprofiel?

Meld je aan met je Zalon-inloggegevens

Ja
Nee
190829 Season Switch HEADER 1 128

Onmiskenbaar herfst

Test White

De zon staat lager aan de hemel, het licht valt anders en de dagen worden korter. Het wordt herfst! Van melancholie tot het gevoel van een nieuw begin: omarm dat onmiskenbare herfstgevoel in de must-haves van het najaar.

Laat je stylen

Lange jurken voor de korte dagen

190829 Season Switch MustHaves box 3 hands

& cowboylaarzen

Op frisse maar zonnige herfstdagen kunnen we onze panty's nog even in de kast laten liggen. Kies in plaats daarvan voor een lange jurk. Haal de country girl in jezelf naar boven en combineer met cowboylaarzen.

Bestel je box
Screen Shot 2019-09-02 at 18.57.11

Lang, recht en wijd: de Marlene-broek

190829 Season Switch MustHaves box 8 hands

& denim

Deze pantalon heeft zijn naam te danken aan actrice Marlene Dietrich, en zijn status aan het mooie lange silhouet dat de broek je geeft. Onze outfit-suggestie voor het najaar: enkellaarsjes eronder, denim erboven.

Bestel je box
190829 Season Switch MustHaves Grid 5

& wollen jas

Stijlvol is dit model zeker, en daarom perfect voor op het werk. Een marlene-broek met subtiel streepje, lichtblauwe blouse, friswitte sneakers en wollen jas vormen het perfecte ensemble voor op en naar kantoor.

Bestel je box
190829 Season Switch Jessica Look 4 74

Warmhouders

190829 Season Switch MustHaves Grid 1

Gewatteerd jack & laarsjes

Het plattelandsgevoel is compleet met deze fijne paardrijoutfit 2.0. Hij voldoet ook nog eens aan alles wat je nodig hebt voor de herfst: een warme trui, een overgangsjack en stijlvolle laarsjes voor de regen.

Bestel je box
190829 Season Switch MustHaves Grid 6

Pak & coltrui

Zie je op tegen de herfst? Haal je najaarsplezier uit het experimenteren met je garderobe. Door klassieke en praktische must-haves met elkaar te combineren, creëer je een lekker ongedwongen najaarslook.

Bestel je box
Screen Shot 2019-09-02 at 19.13.43

Let's go!

Waar ben je naar op zoek? Je stylist hoort het graag van je.

Heb je al een account bij Zalon?

Log in