Heb je al een styleprofiel?

Meld je aan met je Zalon-inloggegevens

Ja
Nee
191009 Scandi Header 6

4x Scandinavische brands

Test White

Scandinaviërs weten hoe ze zichzelf warm moeten inpakken, zonder hun gevoel voor stijl te verliezen. Met deze Scandinavische merken is dat deze winter ook voor ons Hollanders weggelegd.

Laat je stylen
191009 Scandi Grid him 2

Lindbergh

Een speciaalbiertje in de kroeg, je signature pasta maken, naar muziek- en filmfestivals. Voeg je graag wat kwaliteit toe aan je ontspannen leefstijl? Lindbergh houdt net als jij van nonchalant met een beetje extra.

Bestel je box
191009 Scandi Grid him 3

Filippa K

Met uitzondering van financiële beroepen zul je de gemiddelde Zweed niet in een pak naar zijn werk zien gaan. Toch weten Zweden altijd een verzorgde look neer te zetten, met hulp van Filippa K bijvoorbeeld.

Bestel je box
191009 Scandi Grid him 4

Samsøe & Samsøe

We weten niet wat het is, maar de herfstlooks van Samsøe & Samsøe nodigen enorm uit om een boswandeling in te maken. Met een labrador aan de lijn, een fototoestel om je nek of je partner aan je zij.

Bestel je box
191009 Scandi Grid him 2

Tiger of Sweden

Een gemiddelde november in Zweden is tussen de -1 en 4 graden, heeft 1 uur zon per dag en maar liefst 17 dagen regen. Een warme, waterdichte wintergarderobe kun je aan Tiger of Sweden dus wel toevertrouwen.

Bestel je box

Let's go!

Waar ben je naar op zoek? Je stylist hoort het graag van je.

Heb je al een account bij Zalon?

Log in