Heb je al een styleprofiel?

Meld je aan met je Zalon-inloggegevens

Ja
Nee

LP Premium Brands header nl

Speeddate: premium brands

Test White

Tijd voor een nieuwe liefde in je leven? Deze week stellen we je voor aan 5 premium brands. Je stylist selecteert de merken die voldoen aan jouw ideaalplaatje.

Laat je stylen

Tommy Hilfiger

Zijn klassieke, preppy looks - die zo van de universiteitscampus van Harvard, Princeton of Yale lijken te komen - je American Dream? Tommy Hilfiger is één en al classic American cool.

Bestel je box

Closed

Heb je een voorliefde voor denim? Closed staat bekend om z'n Pedal Pusher-jeans. Maar liefst 22 verschillende stukjes denim vormen samen deze iconische jeans, die een ode is aan het vroegere postbode-uniform.

Bestel je box

Filippa K

Stijl, eenvoud en kwaliteit. Wie een oogje heeft op het gebalanceerde minimalisme uit Scandinavië, wordt gegarandeerd blij van Filippa K - een van de grootste premium brands van Zweden.

Bestel je box

Max & Co.

Heimelijk verliefd op de hedendaagse modestijl in Italië? Dan is het de hoogste tijd voor een espresso of Italiaans ijsje met je nieuwe outfit van Max & Co., dat onder het even stijlvolle merk Max Mara valt.

Bestel je box

Drykorn

Drykorn heeft individualisme hoog in het vaandel staan. Voeg je graag een beetje van je eigen persoonlijkheid toe aan trends? Dan is dit Duitse merk misschien wel je brand new favourite.

Bestel je box

Let's go!

Waar ben je naar op zoek? Je stylist hoort het graag van je.

Heb je al een account bij Zalon?

Log in