Heb je al een styleprofiel?

Meld je aan met je Zalon-inloggegevens

Ja
Nee
Amsterdam: shopping met een persoonlijke stylist

Aan de Amsterdamse grachten

...is eindeloos veel inspiratie te vinden. Maak kennis met onze fashion stylists in Amsterdam en lees mee over de stijl van onze hoofdstad. Zelf zo’n fijne nonchalante look? Onze stylisten in Amsterdam zitten voor je klaar, en stellen met liefde je outfit-box samen.

Probeer Zalon

Personal shopper in Amsterdam: eindeloos veel inspiratie

Van het hippe Amsterdam-Noord tot het klassieke Oud-Zuid: onze hoofdstad kent veel gezichten. Onze personal stylists in Amsterdam zijn continu omringt door die bijzondere combi van klassiek en hip, van geschiedenis en innovatie, van oer-Hollands en internationaal. Het is de perfecte plek om inspiratie op te doen, en kleding- en kleuradvies vanuit Amsterdam te delen. Benieuwd hoe je die typische Amsterdamse modestijl creëert, of hoe een personal stylist uit Amsterdam jou kan helpen? Lees mee.

ZO WERKT ZALON
Robin, fashion stylist in Amsterdam

De stadsstijl volgens onze stylist in Amsterdam

Met al die variatie is er meer dan één specifieke stijl die Amsterdam kenmerkt. Toch is de kans groot dat je een van de volgende elementen voorbij ziet komen als je een dagje op het terras zit: sneakers (hip, maar ook praktisch voor op de fiets), nonchalante looks die zorgvuldig zijn samengesteld (effortless-chique) en veel zwart. Stylist Robin’s kleuradvies aan Amsterdam is dan ook: dat mag best iets kleurrijker! Als personal shopper in Amsterdam ziet ze wel veel kleur voorbijkomen in vintage items, die bijvoorbeeld zijn verzameld op de Amsterdamse shopping-route De 9 Straatjes, of in de IJhallen.

Geeft Robin kledingadvies in Amsterdam, dan let ze altijd op functionaliteit: “Amsterdam dwingt je bijna om je functioneel te kleden. De bestrating, de bruggetjes, de smalle, scheve trappetjes, het weer…” Het blijft Nederland, dus met veel kans op wisselvallig weer zijn we in Amsterdam (en daarbuiten!) aangewezen op laagjes – iets waar Robin als personal stylist in Amsterdam wel raad mee weet.

Kledingadvies vanuit Amsterdam

Kledingadvies vanuit Amsterdam

Door veel met laagjes te werken en tijdloze kleding te combineren met artistiekere items, creëer je de stijl die je zoveel in onze hoofdstad tegenkomt. Door je eigen personal shopper in Amsterdam in te schakelen, haal je die stijl ook naar je eigen woonplek. Frank, Robin of een van hun collega-stylisten geven je graag kledingadvies vanuit hartje Amsterdam. De shopping doen ze voor je in de grote collectie van Zalando, met meer dan 300.000 items van ruim 2000 verschillende merken.

Onze stylisten in Amsterdam maken daarbij gebruik van je styleprofiel, waarin je informatie deelt over je voorkeuren, stijl en budget. Je ontvangt altijd eerst een digitaal voorproefje van de selectie, waar je feedback op kunt geven. Je betaalt pas nadat je hebt besloten wat je wil houden. De verzending en eventuele retourzending zijn gratis. Benieuwd wat voor outfits onze personal stylists in Amsterdam samenstellen? Bekijk de voorbeelden!

Bekijk outfitvoorbeelden

Let's go!

Waar ben je naar op zoek? Je stylist hoort het graag van je.

Heb je al een account bij Zalon?