Heb je al een styleprofiel?

Meld je aan met je Zalon-inloggegevens

Ja
Nee
Complete dames outfits

Van top tot teen gestyled in complete outfits voor dames

Benieuwd hoe een stylist jou zou stylen? Je persoonlijke stylist creëert speciaal voor jou één of twee complete outfits, zonder dat er een pashokje aan te pas komt.

Zo werkt het

Zalon-stylist helpt bij complete outfit kopen voor dames

01

Vertel ons over je stijl

Vul een formulier in over jouw stijl, je voorkeuren, de gelegenheid waar je voor gestyled wil worden, je maten en je budget. Voor een extra compleet beeld kan je ook foto’s van jezelf met je stylist delen.

Dames-outfits ingepakt door de Zalon-stylist

02

Je stylist selecteert

We matchen je met een stylist die het beste bij jou past qua stijl. Hij of zij stelt één of twee complete dames outfits voor je samen uit de collectie van Zalando.

Zalon-box met complete outfits en kledingadvies voor vrouwen

03

Pas het rustig thuis

Dingdong! Neem je Zalon-box in ontvangst en pak ‘m uit wanneer het jou uitkomt. Probeer de outfits en mix & match met wat je al in je kast hebt hangen. Houd je favoriete items, je retourzending is gratis.

Complete dames outfits voor elke stijl en gelegenheid

Business casual-outfit voor dames met Zalon

Business casual

Vrije tijd-outfit voor dames met Zalon

Vrije tijd

Klassieke-look voor dames met Zalon

Klassiek

Natuurlijke outfit voor dames met Zalon

Naturel

Kledingstijlen voor vrouwen zijn ontzettend divers. Houd je van romantisch, preppy, stoer, klassiek of iets heel anders? Of een combinatie van verschillende kledingstijlen? Het kan best een uitdaging zijn je eigen stijl te vinden. Maar als je ‘m eenmaal hebt gevonden, wordt mooie outfits stylen een stuk eenvoudiger. Onze stylisten geven jou graag kledingadvies om je te helpen je eigen kledingstijl te vinden. En ze stylen natuurlijk graag mooie outfits voor je, wat de gelegenheid ook is. Of dat nu een klassieke outfit voor je werk is, een romantische look voor een eerste date of een complete outfit voor het nieuwe seizoen.
Outfits van Zalon

5 voordelen van van personal styling voor dames outfits

Of je nu naar een sollicitatiegesprek, een etentje of naar kantoor gaat: in een complete outfit waar je je goed in voelt, heb je altijd een streepje voor. Maar hoe vind je een outfit die je zelfvertrouwen een boost geeft? Dat is niet voor iedere vrouw even eenvoudig. Personal styling van Zalon helpt je om kleding te vinden waarin je je goed voelt én je goed te voelen in de kleding die je draagt.

 1. Ontdek een nieuwe kant van jezelf
  Heb je wel eens nagedacht over wat jouw kledingstijl is? Best lastig je vinger op te leggen, want je vindt vaak verschillende stijlen mooi. Bij personal styling van Zalon geef je eenvoudig aan welke stijlen je mooi vindt aan de hand van voorbeeld outfits. Jouw stylist gebruikt deze informatie om je te stylen in een mooie complete damesoutfit. Zo ontvang je items perfect aansluiten bij wat je mooi vindt, maar misschien niet zelf had uitgezocht.

 2. Laat je verrassen
  Persoonlijke styling van Zalon betekent een box vol items die je stylist speciaal voor jou heeft uitgezocht. Je stylist kiest wat hij of zij denkt dat het beste bij jou past, op basis van jouw voorkeuren en eventueel jouw foto’s. Als je blij wordt van het digitale voorproefje, ontvang je één of twee complete outfits in een stijlvolle box thuisgestuurd. Uitpakken maar!

 3. Bespaar tijd
  Online shoppen kan best overweldigend zijn, omdat het aanbod gigantisch is. Als je een kleding-box bestelt bij Zalon selecteert je stylist één of twee complete dames outfits voor je. De items pas je thuis aan wanneer het jou uitkomt. Zo houd jij tijd over voor andere dingen!

 4. Blaas je garderobe nieuw leven in
  Ken je het gevoel dat je een volle kledingkast hebt, maar niets om aan te trekken? Misschien zijn de outfits die je al hebt niet meer je smaak, of passen ze niet meer goed. Je stylist helpt je je kledingkast een opfrisbeurt te geven. Door slimme basics en mooie key-pieces toe te voegen aan wat je al hebt, laat je stylist je anders kijken naar je stijl.

 5. Laat je van top tot teen stylen
  Je stylist weet precies hoe je van een simpele look een complete outfit maakt. Dat zit ‘m vaak in de accessoires: van een ketting als finishing touch tot het perfecte paar sandalen om je dames outfit mee af te maken.