Heb je al een styleprofiel?

Meld je aan met je Zalon-inloggegevens

Ja
Nee
Complete dames-outfit ingepakt door een Zalon-stylist

Complete outfit kopen voor dames

Zonder dat er ook maar een pashokje aan te pas komt. Je Zalon-stylist is expert in kledingadvies voor vrouwen en vindt de perfect passende items voor je.

Zo werkt het

Zalon-stylist helpt bij complete outfit kopen voor dames

01

Vertel ons over je stijl

Maak een styleprofiel aan en vertel over je stijl, voorkeuren en de gelegenheid waarbij je nieuwe dames-outfits van pas komen.

Dames-outfits ingepakt door de Zalon-stylist

02

Je stylist selecteert

Op basis van je styleprofiel word je gematcht met de stylist die het beste bij je past. Hij of zij kiest een of twee complete dames-outfits voor je uit.

Zalon-box met complete outfits en kledingadvies voor vrouwen

03

Probeer thuis rustig uit

Je nieuwe outfits worden in een stijlvolle doos bij je thuisbezorgd. Houd je favoriete items, de eventuele retourzending is gratis.

Complete dames-outfits, wat je stijl of de gelegenheid ook is

Business casual-outfit voor dames met Zalon

Business casual

Vrije tijd-outfit voor dames met Zalon

Vrije tijd

Klassieke-look voor dames met Zalon

Klassiek

Natuurlijke outfit voor dames met Zalon

Naturel

Er bestaan eindeloos veel kledingstijlen voor vrouwen. Het is dan ook een uitdaging om te bepalen welke het beste bij je past. Het goede nieuws: je stylist doet niets liever! Kledingadvies voor vrouwen die een klassieke outfit zoeken voor op werk, kledingadvies voor dames die een eerste date in de planning hebben (of die nu met je schoonouders, nieuwe collega’s of toekomstige liefde is) of kledingtips voor vrouwen die een vrijetijdsoutfit zoeken voor ‘t nieuwe seizoen: Zalon staat voor styling van alle vrouwen, voor alle gelegenheden.
Outfits van Zalon

Styling vrouwen: van inspiratie tot tijdsbesparing

Een complete outfit kopen: wij dames hebben er soms een haat-liefdeverhouding mee. Niet zelden kunnen we wel wat kledingadvies voor vrouwen gebruiken, of we nu uit hip Amsterdam of landelijk Appingedam komen. Er zijn talloze redenen dat we onze dames-outfits liever laten stylen.

Je zou bijvoorbeeld weleens willen weten welke mooie outfits dames zoals jij goed staan, en wat een ander voor je uit zou zoeken. Misschien weet je heel goed wat je leuk vindt, maar heb je simpelweg geen tijd om complete outfits voor dames online te zoeken. Wat je situatie ook is, je Zalon-stylist helpt je graag dat ene shirtje te vinden dat een nieuwe kant van jezelf laat zien of die ene jeans die ein-de-lijk als gegoten zit.

Een Zalon-box met outfits voor dames is als een cadeautje voor jezelf. De stijlvolle doos die gratis bij je thuis wordt bezorgd voelt ongeacht het seizoen als een Sinterklaas- of kerstcadeautje. Maar nog belangrijker is dat écht complete outfits voor dames, outfits zijn waar je je goed in voelt.