Heb je al een styleprofiel?

Meld je aan met je Zalon-inloggegevens

Ja
Nee
Zwarte strakke broekspijpen en pumps

Oud en nieuw: outfit-tips

De jaarwisseling is altijd een speciale gelegenheid. Of je nu bent uitgenodigd voor een familiediner, een klein oudejaarsavondfeest of een (digitale) nieuwjaarsparty: onze stylisten stylen je in jouw favoriete oud en nieuw-outfit. Laat je inspireren en start je nieuwe jaar extra feestelijk!

Aan de slag

Wat wordt mijn nieuwjaarsoutfit?

Oudejaarsavond is bij uitstek een gelegenheid om je feestelijker te kleden dan normaal. Tegelijkertijd is je oud en nieuw-outfit natuurlijk afhankelijk van de gelegenheid. Of je het nu gezellig thuis viert of in de buitenlucht: onze stylisten helpen je met hun tips aan een New Year's Eve outfit die bij jou past.

Zo werkt het
 Chique nieuwjaars outfit voor heren

Begin het nieuwe jaar met je favoriete oud en nieuw-look

Misschien neem je dit jaar de champagneglazen wel mee naar buiten, om elkaar bij de vuurkorf een gelukkig nieuwjaar te wensen. Draag je een nieuwjaarsjurkje? Vergeet dan vooral je panty en warme jas niet. Wil je er ook in de buitenlucht extra feestelijk uitzien, dan kun je voor een mooie sjaal en handschoenen met glitters gaan. Ook mannen kunnen hun oudejaarsoutfit feestelijk winters maken met een stijlvolle sjaal, of bijvoorbeeld leren handschoenen.

Een oudejaarsavondfeest binnen is een stuk warmer. In dat geval kun je natuurlijk voor oud en nieuw-jurkjes met korte mouwen gaan. Glinsterende stoffen en accessoires maken onze New Year's Eve dresses extra feestelijk. Wil je liever iets anders dragen dan een nieuwjaarsjurkje? Een pantalon met een zijden of kanten top en een blazer erboven doen het ook altijd goed. Voor mannen is een chique pak of smoking een extra feestelijke New Year's outfit.

Oud en nieuw-outfit bestellen
Nieuwjaar jurkje met glinsters

Jouw ideale eindejaarsoutfit

Thuis of bij je vrienden is een oud en nieuw-feest meestal in een knusse sfeer. Je oud en nieuw-outfit kan daarom best casual zijn. Voor heren is een beige chino met een lichtblauw overhemd en een donkerblauw jasje bijvoorbeeld een feestelijke, maar casual combinatie. Comfortabele oud en nieuw-outfits voor dames kun je feestelijk maken met accenten als een haarband, een mooie ketting of sokken met glitters.

Het is in ieder geval fijn als je kleding voor oud en nieuw comfortabel zit – vooral als je gezellig op de bank de oudejaarsconferentie kijkt of met je beste vrienden oliebollen eet en spelletjes speelt. Niets vervelender dan dat je de stof van je jurkje steeds moet rechttrekken. Nauwzittende oud en nieuw-kleding vervangen door een outfit voor oud en nieuw die feestelijk staat, maar vooral ook comfortabel zit? Je stylist helpt je daar graag bij door je outfit af te stemmen op je voorkeuren en favoriete pasvorm.

Oud en nieuw-outfit bestellen

Ontvang nog meer tips van je Zalon-stylist

Weet je nog niet wat je oud en nieuw-outfit wordt? Twijfel je over een glinsterende jumpsuit of een nieuwjaarsjurkje? Laat je helpen door een van onze stylisten. Hij of zij gaat aan de hand van je ingevulde styelprofiel op zoek naar je ideale oud en nieuw-look. Of dat nu één van Zalando's New Year's Eve dresses is, of een meer casual outfit: je stylist vindt de ideale kleding voor jou. Je outfit-box wordt gratis naar je verzonden. Ook de eventuele retourzending is gratis. Gelukkig nieuwjaar!

Let's go!

Waar ben je naar op zoek? Je stylist hoort het graag van je.

Heb je al een account bij Zalon?