Heb je al een styleprofiel?

Meld je aan met je Zalon-inloggegevens

Ja
Nee
Oud en nieuw-outfits van Zalon by Zalando afbeelding van een onderbenen in een leren legging met zwarte hakken voor een achtergrond met gouden confetti

Oud en nieuw: looks om in te stralen

3.. 2.. 1.. Gelukkig nieuwjaar! Hoe de jaarwisseling er dit jaar ook uit ziet, een feestelijke eindejaarsoutfit helpt je in de feeststemming te komen. Onze stylisten helpen je de perfecte look te vinden om 2022 mee in te gaan.

Aan de slag

Wat trek ik aan met oud en nieuw?

Oud en nieuw is dit jaar een stuk rustiger dan andere jaren. Wat is er wel? Oliebollen, champagne, sterretjes én feestelijke outfits. Wat je aantrekt is natuurlijk afhankelijk van wat je gaat doen. Wordt het een spelletjesavond, ben je veel buiten of wordt er ook gedanst? Vertel je stylisten jouw voorkeuren en laat je stylen in de perfecte oud en nieuw-outfit.

Zo werkt het
Oud en nieuw-outfits van Zalon by Zalando afbeelding van een man in een feestelijk pak met cognackleurig colbert

Heren: in de perfecte nieuwsjaarsoutfit 2022 in

This is your time to shine, mannen! Oud en nieuw is de perfecte gelegenheid om uit te pakken met je outfit. Als je chique plannen hebt, is een smoking een klassieke eindejaarsoutfit. Of draag een net wit overhemd en een pantalon. Je kunt je oud en nieuw-outfit extra feestelijk maken met een colbertje in een kleur. Wat dacht je bijvoorbeeld van een cognackleurig exemplaar, of bordeauxrood? Bonuspunten als het jasje van glimmende stof of fluweel gemaakt is.

Liever iets meer casual het nieuwe jaar inluiden? Dat kan natuurlijk ook! De dresscode ‘smart casual’ is dan perfect. Zorg dat de basis van je outfit netjes is: een mooie pantalon of spijkerbroek in donkere washing, met een net overhemd. Wit, zwart, of met een print. Je kunt ook kiezen voor een coltrui, voor een klassieke en elegante eindejaarsoutfit.

Oud en nieuw-outfit bestellen
Oud en nieuw-outfits van Zalon by Zalando afbeelding van een vrouw in een glimmende zilveren jurk met ballonnen in haar handen

Dames: eindejaarsoutfits om in te stralen

Na talloze avonden in loungewear, is Oudejaarsavond dé kans om lekker uit te pakken. Vrouwen hebben talloze opties voor eindejaarsoutfits. Klassiek voor nieuwjaar is een feestjurkje, bijvoorbeeld de little black dress. Heel feestelijk, vooral gecombineerd met opvallende sieraden, een mooie clutch en een flink paar hakken. Maar er zijn natuurlijk meer opties voor oud en nieuw dan feestjurken. Wat dacht je van een jumpsuit, of een top met pailletten en een nette broek?

Voor wie er met oud en nieuw feestelijk uit wil zien, maar niet inleveren op comfort, hebben onze stylisten een tip voor je: ga voor fluweel. Dit aaibare stofje zit heerlijk en geeft meteen een chique uitstraling. Ga bijvoorbeeld voor een jurkje, een top of een jumpsuit. Zwart is altijd goed, of val op met een kleur zoals bordeauxrood. Onze stylisten helpen je graag de perfecte eindejaarsoutfit te vinden die ook nog eens heerlijk zit.

Oud en nieuw-outfit bestellen

Een stijlvolle start van 2022 met persoonlijke styling

Het is maar één keer per jaar oud en nieuw, dus uitpakken kan geen kwaad. Je stylist staat je graag bij in het vinden van je perfecte eindejaarsoutfit. Ook als je het leuk vindt verrast te worden, is personal styling een uitkomst. Vertel je stylist je voorkeuren en hij of zij stylet je in een outfit die perfect bij je past, of het nu een nieuwsjaarsjukje, jumpsuit of pantalon is. Je ontvangt je nieuwe outfit in een handige kledingbox bij je thuis. Pas het rustig aan, in je eigen woonkamer. Wat je niet wilt houden, stuur je eenvoudig terug. De verzending & eventuele retourzending zijn gratis.

Let's go!

Waar ben je naar op zoek? Je stylist hoort het graag van je.

Heb je al een account bij Zalon?