Heb je al een styleprofiel?

Meld je aan met je Zalon-inloggegevens

Ja
Nee
Zwarte strakke broekspijpen en pumps

Oud en nieuw: outfit-tips

De jaarwisseling is altijd een speciale gelegenheid. Of je nu bent uitgenodigd voor een chique diner, oudejaarsavondfeest of een nieuwjaarsparty: onze stylisten stylen je in de juiste oud en nieuw-outfit. Laat je dus snel inspireren en start je nieuwe jaar glamoureus!

Aan de slag

Wat wordt mijn nieuwjaarsoutfit?

Met oudejaarsavond heb je de kans om je extravaganter te kleden dan normaal. Toch moet je een beetje opletten, want je oud en nieuw-outfit is afhankelijk van de gelegenheid. Of je het nu gezellig thuis viert, in de buitenlucht of in een hippe club: onze stylisten helpen je met de juiste tips aan een succesvolle outfit voor oud en nieuw.

Zo werkt het
 Chique nieuwjaars outfit voor heren

Begin het nieuwe jaar met de juiste oud en nieuw-look

Vooral in de grote steden komen mensen in het centrum bijeen voor het afsteken van vuurwerk en om elkaar een gelukkig nieuwjaar te wensen. Draag je dus een van die hippe nieuwjaarsjurkjes? Vergeet dan vooral je panty en warme jas niet. Verder wil je er natuurlijk ook in de buitenlucht feestelijk uitzien. Dat lukt met een mooie sjaal en handschoenen. Ook mannen kunnen hun oudejaarsoutfit feestelijk winters maken met een stijlvolle sjaal of leren handschoenen.

Tijdens een oudejaarsavondfeest in een club is het een stuk warmer. Hier kun je schitteren in opvallende oud en nieuw-jurkjes. Glinsterende stoffen en accessoires maken van je oud en nieuw-outfit een echte topper. Wil je wat anders dragen dan een feestjurk voor oud en nieuw? Trek dan een broek aan met een mooie zijden of kanten top erboven. Heren hebben met een chique pak of smoking de perfecte oudejaarsavondoutfit.

Oud en nieuw-outfit bestellen
Nieuwjaar jurkje met glinsters

Jouw ideale eindejaarsoutfit


Thuis of bij je vrienden is een oud en nieuw-feest meestal in een knussere sfeer. Je oud en nieuw-outfit mag daarom best casual zijn. Voor heren is bijvoorbeeld een beige chino met een lichtblauw overhemd en een donkerblauw jasje een ideale combinatie. Ook de oud en nieuw-outfit voor dames kan comfortabel zijn met feestelijke accenten. Denk aan een feestelijke haarband, een mooie ketting of sokken met glitters.

Zorg er in ieder geval voor dat je kleding comfortabel zit - vooral als je gezellig op de bank de oudejaarsconferentie kijkt of met vrienden oliebollen eet en spelletjes speelt. Niets is meer hinderlijk voor je feestavond dan dat je de stof van je jurkje steeds moet rechttrekken. Vergeet dus strakke oud en nieuw-kleding en zorg ervoor dat je outfit voor oud en nieuw vooral comfortabel zit. Je stylist helpt je daar graag bij door je outfit af te stemmen op je figuur en favoriete pasvorm.

Oud en nieuw-outfit bestellen

Krijg nog meer tips van een Zalon-stylist

Weet je nog niet wat je oud en nieuw-outfit wordt? Twijfel je over een glinsterende jumpsuit of een zwart jurkje met oud en nieuw? Laat je dan helpen door een van de Zalon-stylisten. Hij of zij gaat aan de hand van je ingevulde styelprofiel op zoek naar je ideale oud en nieuw-look. Of dat nu een van de schitterende jurken voor oudjaar is of een meer casual outfit: de Zalon-stylist vindt de ideale kleding voor jou. Blijf dus niet twijfelen en meld je snel aan. Je outfit-box wordt gratis naar je verzonden, en ook de eventuele retourzending is gratis. Gelukkig nieuwjaar!

Let's go!

Waar ben je naar op zoek? Je stylist hoort het graag van je.

Heb je al een account bij Zalon?

Log in