Heb je al een styleprofiel?

Meld je aan met je Zalon-inloggegevens

Ja
Nee
Mannenmode in winter 2021: utility jackets

De kledingtrends van 2021 voor mannen

De uitbundige outfits op de catwalk zijn vaak moeilijk te vertalen naar je eigen kledingkast. Gelukkig is trends ontcijferen een kunst die je persoonlijke stylist goed verstaat. Lees mee over hoe je je kast vult met de mannenmode van 2021.

Probeer Zalon

Dit is de mannenmode van 2021

Dit jaar gaan we terug in de tijd, want het sleutelwoord voor de mannenmode in 2021 is seventies. Corduroy, bruine leren jacks en vooral flared broeken zijn grote modetrends in 2021 voor heren. Naast je broeken mogen ook pakken dit jaar wijd, wijder, wijdst. Kortom, in 2021 halen we de hippie in onszelf naar boven. Andere stijlen die dit jaar de boventoon voeren, zijn maritieme looks en utility wear. We vertellen je er hieronder meer over.

Kledingtrends 2021 heren: bermuda shorts & bootschoenen

Kledingtrend in 2021: mannen in maritieme looks

De modetrends voor mannen in 2021 hebben een maritiem tintje. Dat vertaalt zich in wit-blauw gestreepte T-shirts en losvallende witte overhemden, met een luchtige chino eronder. Als het weer goed genoeg is om met een bootje te kunnen varen, kun je die chino vervangen door bermuda shorts. Deze nette, korte broek hoort namelijk zeker bij de modetrends van 2021 voor heren. Ook bootschoenen zien we dit jaar veel terug en passen perfect bij een maritieme look.

Een nautische look is ideale zomerse mannenmode. Winter 2021 kun je echter ook prima een maritiem tintje aan je garderobe toevoegen, bijvoorbeeld met wollen truien die een maritieme print hebben. Voor de overgang van de winter naar de zomer hebben we twee perfecte kledingtrends in 2021: wij heren kunnen ons zowel hullen in een trenchcoat (dit jaar het liefst oversized) of een bomberjack.

Bestel mannenmode 2021
Mannenmode in winter 2021: pastelkleuren

Kledingtrend in 2021: heren in workwear

Workwear of utility wear is ook dit jaar weer een grote trend. Deze overkoepelende term bevat alles van safari-achtige looks tot legerprints en overalls. De items zijn meestal praktisch: denk bijvoorbeeld aan jacks of broeken met grote zakken.

Bij workwear vormen neutrale kleuren als beige, bruin of donkergroen meestal de boventoon. En er zijn meer zachte kleuren te vinden in de kledingtrends van 2021: mannen kunnen zichzelf dit jaar uitleven met pastel – van lichtblauw tot pastelpaars. Het is een groot contrast met de andere trendkleur van dit jaar: neongroen. Ook andere felle kleuren waren dit jaar op de catwalk te zien, zoals feloranje, felrood en felgroen.

Bestel mannenmode 2021

Een box vol mannenmode van 2021

Houd je je kledingkast graag een beetje up-to-date met de laatste trends, maar kun je wel wat advies gebruiken of simpelweg leukere dingen bedenken dan shoppen? Dan neemt je persoonlijke stylist het graag van je over. In je styleprofiel geef je aan wat je stijlvoorkeuren zijn, wat je normaal graag draagt en wat je budget is. Je stylist zoekt vervolgens een of twee complete outfits voor je uit die passen bij jou en de modetrends voor mannen in 2021. Voordat je outfit-box naar je toekomt, zet je stylist de puntjes op de i op basis van je feedback. Eenmaal bij jou thuis houd je je favoriete items, de retourzending is gratis.