Heb je al een styleprofiel?

Meld je aan met je Zalon-inloggegevens

Ja
Nee
Vrouwen van alle leeftijden

Kleding voor vrouwen van alle leeftijden

Als je je comfortabel voelt in wat je draagt, dan komt de rest vanzelf. Je stylist helpt je graag met het vinden van een outfit die past, wat je figuur of je leeftijd ook is. Houd je favoriete items, de retourzending is gratis.

Ontdek Zalon

Een box vol inspiratie

Als je al jarenlang dezelfde soort kleding draagt en weleens iets nieuws zou willen proberen, als je vlotte kleding zoekt die bij je (gevoels)leeftijd past of als je het moeilijk vindt om goed passende items te vinden - je persoonlijke stylist zit voor je klaar. Voor advies op maat, het uitwisselen van ideeën en een outfit-box met kleding die bij je past.

Zo werkt het

Mode voor vrouwen van alle leeftijden

Model demonstreert kleding voor 40-plussers

Kleding voor 40-plus

Beginnen comfort en identiteit meer voorop te staan? Tijd om na te denken welke items in je kast je blij maken, en wat echt bij je past.

Lees verder
Model demonstreert 50 plusmode voor vrouwen

Kleding voor 50-plus

Een goede pasvorm en hoogwaardige materialen? Dat doet niets af aan hoe stijlvol of elegant je outfit is, maar draagt er juist aan bij.

Lees verder
Model demonstreert dameskleding 60-plus

Kleding voor 60-plus

Als je weleens in Scandinavië bent geweest, weet je dat zowel jong als oud daar talent voor stijl lijkt te hebben. Minimalisme is het geheim.

Lees verder

Zo werkt de persoonlijke styling van Zalon

Je begint met het aanmaken van een styleprofiel, waarna je wordt gematcht met de stylist die het beste bij je past. Hij of zij stelt een of twee complete outfits voor je samen, waar je eerst een online voorproefje van te zien krijgt. Na je feedback zet je stylist de puntjes op de i en wordt je outfit-box verzonden. Je betaalt pas nadat je hebt besloten wat je wil houden.