Heb je al een styleprofiel?

Meld je aan met je Zalon-inloggegevens

Ja
Nee
Een van de Zalon-outfits voor heren

Mannen-outfits: Zalon’s got you covered

Steek je het liefst zo min mogelijk moeite in het vinden van je mannen-outfits, of kun je wel wat kledingadvies voor mannen gebruiken? Je Zalon-stylist helpt je met beide.

Zo werkt het

Vertel ons
over je stijl

Je stylist
selecteert

Probeer thuis
rustig aan

Gevonden!
Je perfecte outfit

De Zalon-stylist laat complete outfits voor heren zien

Complete outfits heren: investeer in de basis

Op zoek naar een outfit, heren? Investeer in gedegen essentials die jarenlang meegaan: van een goede jeans en een paar fijne shirts tot een blazer die overal bij past. Je stylist verzamelt ze in één handige box en geeft je er met liefde kledingtips voor mannen bij.

Bekijk Zalon-outfits

Mannen-outfits van Zalon

Een klassieke look mét stijladvies, mannen

Styling van mannen komt met kennis waar je Zalon-stylist perfect van op de hoogte is. Daarnaast is mode voor mannen er in alle soorten en maten. Je stylist kijkt dan ook zorgvuldig naar je stijl en voorkeuren om te zien welke business-items het beste bij je passen.

Bekijk Zalon's business-looks

Mannen-outfits van Zalon: wel de stijl, niet de moeite

Het liefst pak je elke dag iets verzorgds uit de kast zonder erover na te hoeven denken. Het moet een beetje lekker zitten, bij je passen en ‘t liefst ook nog met een beetje style... Man o man, da’s best veel om over na te denken! Maak het jezelf gemakkelijk met Zalon: je personal shopper voor mannen selecteert een of twee complete outfits voor je, de postbode bezorgt ze gratis tot aan je deur.

Om er zeker van te zijn dat de mannen-outfits die onze stylisten samenstellen jou ook bevallen, moet jouw persoonlijke stylist je natuurlijk wel leren kennen. Daarvoor maak je een styleprofiel aan op Zalon. Je beantwoordt een aantal vragen waarmee de personal shopper voor mannen inzicht krijgt in jouw persoonlijke stijl, smaak en merkvoorkeur. Ook je favoriete pasvormen komen aan bod, zodat je stylist je van de beste stijltips voor mannen kan voorzien. Voor je het weet, loop jij in een outfit voor heren waarin je je helemaal goed voelt.

Probeer Zalon uit