Heb je al een styleprofiel?

Meld je aan met je Zalon-inloggegevens

Ja
Nee
Koningsdag-outfit dames met Zalon

Koningsdag-kleding met een gouden randje

De vlooienmarkten afstruinen, een glimp opvangen van de koninklijke familie, in een bootje de gracht op of een feestje tijdens Koningsnacht: wat je ook in de planning hebt, bekroon de verjaardag van de koning met een royal Koningsdag-outfit.

Laat je stylen

Koningsdag-outfits voor dames

Bij Koningsdag-kleding voor dames denk je al gauw aan de beroemde jurkjes van biermerken, of aan dat oude T-shirt en die opblaashoed die je elk jaar maar weer uit de kast trekt bij gebrek aan iets beters. Echt leuke Koningsdag-kleding kopen blijft een uitdaging. Daar moeten we vooral onze nationale kleur op aankijken: met een specifieke kleur als oranje kan het soms lastig zijn het perfecte kledingstuk te vinden. Rood, wit en blauw met elkaar combineren zonder eruit te zien als een wandelende vlag is ook niet eenvoudig.

Je Zalon-stylist helpt je graag, met expertise in kleurencombinaties én keuze uit het omvangrijke assortiment van Zalando. Een rood-wit-blauwe outfit voor Koningsdag en dat leuke kledingstuk voor die oranje outfit voor Koningsdag zitten er vast en zeker bij.

ZO WERKT ZALON

Je gids voor ‘t vinden van Koningsdag-kleding vrouwen

Koningsdag-outfit voor dames

Oranje, oranje, oranje

De gouden regel voor je outfit voor Koningsdag is natuurlijk: oranje! Op nummer twee staat de vaderlandslievende combinatie rood, wit, blauw. Daarna op het lijstje: iets wat feestelijk én casual is. De hele dag feesten doe je immers het liefst met comfortabele schoenen aan je voeten. Ook verstandig: rekening houden met het Hollandse weer. ‘t Is immers zonde om je zorgvuldig gekozen Koningsdag-outfit te verbergen onder je jas!

Bestel je Koningsdag-outfits voor dames
Koningsdag-kleding met Zalon

Van grauw en regenachtig tot stralende lentedag

Met het Hollandse weer in april is het altijd een verrassing wat voor Koningsdag we dit jaar krijgen. Als je dit jaar met je oude spullen op een matje neerstrijkt, is het dan ook verstandig om wat betreft je Koningsdag-kleding overal op voorbereid te zijn. Wat je zelf alvast kunt doen? Het weerbericht in de gaten houden en afhankelijk daarvan je fleecedekentje & thermoskan thee óf de zonnebrand & flessen water klaarleggen. Je stylist zorgt op zijn of haar beurt graag voor flexibele Koningsdag-kleding voor dames: van een outfit vol laagjes tot handige items als regenjas, trenchcoat of zonnebril.

Bestel je Koningsdag-outfits voor dames
Koningsdag-kleding voor vrouwen

Een Koningsdag-outfit waar je lang plezier van hebt

Je stylist geeft natuurlijk ook graag advies over Koningsdag-kleding aan vrouwen die geen fan van de kleur oranje zijn, of met wiens kleurtype oranje niet goed samengaat. Subtiele accessoires als een oranje sjaal, tas, zonnebril, oorbellen of sneakers zijn bijvoorbeeld een perfecte oplossing. Je stylist selecteert ze graag voor in je box met Koningsdag-kleding. Wil je het nóg subtieler, dan kun je je natuurlijk altijd laten stylen in een festival-outfit of feestelijke outfit die voor elke gelegenheid kan. Zorg zelf voor de geschminkte vlaggetjes op je wangen en je kan op z’n Hollands de deur uit!

Bestel je Koningsdag-outfits voor dames

Je nieuwe (Koningsdag)outfit

Een Zalon-box bestaat altijd uit items waar meerdere outfits mee te maken zijn. Zo heb je zoveel mogelijk plezier van de voor jou geselecteerde stukken. Idealiter is je box met Koningsdag-kleding voor dames net zo. Je stylist laat met liefde de traditionele ideeën over oranje feestkleding voor dames varen. In plaats daarvan selecteert hij of zij oranje of rood-wit-blauwe items die je ook na Koningsdag met veel plezier draagt.