Heb je al een styleprofiel?

Meld je aan met je Zalon-inloggegevens

Ja
Nee
Koningsdag-kleding voor heren

Oranje kleding voor heren

Op Koningsdag volstaat alles wat oranje of rood-wit-blauw is. Heb je dit jaar echter zin in iets anders dan het T-shirt van dat biermerk waar iedereen in loopt? Laat je stylen in een koningsdagoutfit die je ook op andere dagen koninklijk staat.

Laat je stylen

Koningsdagkleding heren: dit jaar een échte outfit

Denk je aan koningsdagkleding voor mannen, dan denk je aan T-shirts met Prins Pils of Wij Willem bier erop, maskers met het gezicht van de koning, oranje morphsuits, pruiken en zonnebrillen, koningsmantels en voetbalshirts. Je stylist laat die jolige T-shirts en andere koningsdagkleding voor heren graag voor wat het is: genoeg andere mogelijkheden voor een koningsdagoutfit! We laten zien met welke items je zowel een gewone outfit, als een outfit voor Koningsdag creëert.

ZO WERKT ZALON

Een box vol (Koningsdag)kleding

Bestel je oranje kleding voor heren

Een oranje outfit voor Koningsdag

Het liefst een oranje outfit voor Koningsdag? Een fijne optie is een oranje overhemd. Je stylist heeft keuze uit de grote collectie van Zalando, met overhemden van een veelvoud aan merken. Daar zit er vast en zeker één bij die perfect past bij jouw stijl en silhouet; eentje die je ook graag op gewone dagen aantrekt. Niet zo’n fan van oranje kleding, heren? Laat de nationale kleur dan terugkomen in de details. Van oranje sokken of oranje zonnebril tot oranje muts: je stylist zoekt de juiste exemplaren voor je uit.

Bestel je koningsdagkleding heren
Rood-wit-blauwe Koningsdag-kleding - Zalon

Liever rood-wit-blauwe koningsdagkleding voor mannen?

Ga voor een rode pet of muts, een wit overhemd, een blauwe chino en klaar is je outfit voor Koningsdag! Of verwerk de kleuren nóg subtieler in je look, zoals bij deze outfit. De items draag je stuk voor stuk gerust op gewone dagen. Kortom, koningsdagkleding kopen bij Zalon betekent outfits waar je langer plezier van hebt dan alleen op de feestdag zelf.

Bestel je koningsdagkleding heren
Een box vol (Koningsdag-)kleding met Zalon

Koningsdagkleding afgestemd op je activiteit

Wat je op 27 april ook gaat doen, een oranje outfit op Koningsdag komt altijd van pas. Ga je echter met een bootje de gracht op, dan heb je ook iets aan een koningsdagoutfit die rekening houdt met het onvoorspelbare Hollandse weer. Gelukkig heeft je Zalon-stylist talloze flexibele looks paraat. Een van onze favorieten? Een overhemd met printje boven een comfortabele jeans met Chelsea boots. De accessoires: een zonnebril én een pullover, voor als de zon achter de wolken verdwijnt. Vraag je stylist om een aantal van de items in de nationale kleur uit te zoeken, en je maakt er zo een outfit voor Koningsdag van.

Bestel je koningsdagkleding heren

Hollandse klassiekers

Ben je van plan om dit jaar met je kinderen een plekje op de matjesmarkt te veroveren? Ook dan komt flexibele koningsdagkleding van pas, die rekening houdt met het weer. Bestel je persoonlijk gestylede koningsdagkleding voor mannen door een styleprofiel aan te maken bij Zalon: een aantal vragen over je stijl, silhouet en de gelegenheid die je stylist helpen een passende outfit voor je samen te stellen. Terwijl je stylist je outfit voor Koningsdag selecteert, kun jij met je kinderen de zolder op om al het koopwaar te verzamelen.

Zit je wel goed met je koningsdagkleding, maar wil je voor de gelegenheid wat Hollands glorie aan je garderobe toevoegen? Ga voor een garderobe-update met merken uit de lage landen! Van het denim van Kings of Indigo of G-Star RAW tot items van Denham, Gaastra of Chasin’ – Zalando heeft vele Nederlandse klassiekers in haar assortiment. Dus of je nu koningsdagkleding wil kopen of een garderobe-update voor alledag nodig hebt: je stylist selecteert de merken graag voor in je Zalon-box.