Heb je al een styleprofiel?

Meld je aan met je Zalon-inloggegevens

Ja
Nee
Screen Shot 2019-10-04 at 4.40.18 PM

Wol & gebreid

Test White

Ribbelsteek, kabelsteek, averechts... Het breiseizoen is geopend! Of je nu handig bent met breinaalden of regelmatig een steekje laat vallen: laat je breipatroon voor wat het is, en ga voor deze fijne essentials in je Zalon-box.

Laat je stylen
190829 Season Switch MustHaves Grid 8

Cardigan

Een boek in de hand, je kat op schoot, theetje erbij. Het is o zo verleidelijk om op koude dagen lekker binnen te blijven. Moet je toch naar buiten, neem dan je gebreide cardigan en muts mee voor wat knusheid on the go.

Bestel je box
190927 Knitwear Grid 2

Winter-accessoires

Sjaals, mutsen en handschoenen zijn natuurlijk dé accessoires voor de winter. Onze favorieten: een extra dikke, wollen sjaal en een gezellige muts zoals je oma 'm vroeger breide. En vergeet ook die wintertrui niet!

Bestel je box
190927 Knitwear Grid 3

Wollen jas

Onze noorderburen zijn wel wat gewend qua wintertemperaturen. Koud betekent daar dan ook niet minder stijlvol. Op z'n Deens de winter door? Kies voor een monochrome look met een wollen jas als key piece.

Bestel je box
190927 Knitwear Grid 1

Coltrui

We hebben er even op moeten wachten, maar eindelijk kunnen we weer naar hartenlust coltruien dragen. Onze tip: draag er eentje mee in je tas. Zo kun je 'm over je outfit dragen als het net iets kouder is dan verwacht.

Bestel je box
190829 Season Switch MustHaves box 2 hands

Wollen jurk

Moeite om in de winter je bed uit te komen? Een wollen jurk verzacht de overgang van je bed naar de kou. Kies dit jaar voor het terug-van-weggeweest heuptasje, als praktische & stijlvolle vervanger van de tailleriem.

Bestel je box

Let's go!

Waar ben je naar op zoek? Je stylist hoort het graag van je.

Heb je al een account bij Zalon?

Log in