Heb je al een styleprofiel?

Meld je aan met je Zalon-inloggegevens

Ja
Nee
Kleding voor ouderen: heren tonen outfits

Kleding voor mannen van alle leeftijden

Onze stylisten helpen je met het vinden van kleding waar je je goed in voelt, zonder dat er een pashokje aan te pas komt. Een complete outfit-box, passend bij jou en je (gevoels)leeftijd.

Probeer Zalon

Wat is geschikte kleding voor oudere heren?

Het antwoord op die vraag ligt vooral aan hoe oud je je voelt, wat je graag uit wil stralen en waar je je kleding draagt. Als een digitale kleermaker let je stylist op je voorkeuren, silhouet en de gelegenheid om kleding te vinden die bij je past. Die informatie deel je met je persoonlijke stylist via je eigen styleprofiel. De outfitselectie die je stylist voor je maakt, krijg je altijd eerst te zien in een digitaal voorproefje. Zo kan hij of zij de selectie perfectioneren, voordat je outfit-box met kleding voor 40+, 50+ of 60+ heren naar je toekomt.

Zo werkt Zalon

Stijl voor elke leeftijdsgroep

Model toont kleding voor 40+ heren

Kleding voor 40+ heren

Heb je de veertig bereikt, dan staat individualiteit waarschijnlijk hoog in het vaandel. Tijd voor een kledingkast die reflecteert wie je bent.

Laat je stylen
Model toon kleding voor 50+ heren

Kleding voor 50+ heren

Waardeer je kwaliteit steeds meer? Je stylist let op goed gesneden kleding, een comfortabele pasvorm en tijdloze items die lang mee gaan.

Laat je stylen
Model toont kleding voor 60+ heren

Kleding voor 60+ heren

Nog aan het werk of met pensioen, veel tijd met de (klein)kinderen of veel op reis? Laat je levensstijl je kledingkeuzes bepalen.

Laat je stylen

Handige tips van je persoonlijke stylist

Als je je laat stylen bij Zalon, word je gematcht met de stylist die het beste bij je past. Voor, tijdens of na het ontvangen van je outfit-box kun je hem of haar op ieder moment een berichtje sturen. Handig als je stijladvies nodig hebt voor een aankomende gelegenheid of niet weet hoe je een specifiek item het beste kan dragen. Ook je outfit-box komt met advies, bijvoorbeeld over hoe je de items onderling kunt combineren in verschillende outfits. Kleding voor (oudere) heren bestellen? Je stylist zit voor je klaar. Je betaalt pas nadat je hebt besloten wat je wil houden of retourneren. De verzending en retourzending zijn gratis.