Heb je al een styleprofiel?

Meld je aan met je Zalon-inloggegevens

Ja
Nee
Afbeelding van een man en vrouw in feestelijk avondtenue

Kerstoutfit: inspiratie

Komen de feestdagen eraan, en ben je op zoek naar een leuke kerstoutfit? Of het nu gaat om een online kerstborrel van je kantoor of een diner met je familie, onze stylisten hebben voor ieder feest de juiste look. Laat je inspireren, zodat je sprankelt bij de kerstboom!

PROBEER ZALON

De perfecte kerstoutfit voor jou

Ieder kerstfeest is anders, en daar stemmen onze stylisten je outfit voor kerst graag op af. De stijl van je kerstoutfit is bijvoorbeeld afhankelijk van de ambiance, het gezelschap en natuurlijk van wat jij graag draagt. Je kunt bijvoorbeeld voor een feestelijk kerstjurkje gaan bij een uitgebreid diner. Maar heb je een gezellige kerstkookavond met je beste vrienden? Dan zijn er ook leuke casual kerstoutfits te vinden. Laat je stylist weten wat je graag draagt en hij of zij stelt voor jou de perfecte kerstoutfit samen.

Zo werkt Zalon
Afbeelding van een blonde vrouw met bordeaux-rode blouse en zwarte broek

Kerstoutfits voor verschillende gelegenheden

Om optimaal te genieten van je vrije tijd met je dierbaren moet je outfit natuurlijk lekker zitten. Zo kun je bijvoorbeeld een gezellige kersttrui bestellen. Die zit comfortabel en zorgt bovendien meteen voor een echte kerstsfeer. Maar voor een dineetje thuis kun je ook iets extra feestelijks kiezen, zoals een zilverkleurige kerstjurk. Ook bordeauxrood is bij uitstek een kerstkleur, en is bijvoorbeeld mooi voor een feestelijke top. Als kerstoutfit voor heren is een bordeauxrode broek een feestelijke optie. Bijkomend voordeel: bij deze warme kleur valt een wijnvlek niet zo snel op!

Misschien is Kerstmis bij jou thuis een typisch familiefeest, of vier je het juist met de vrienden die het dichtst bij je staan. Misschien organiseer je samen een kleine kerstbrunch? Of wordt het een kerstfeest in de buitenlucht met glühwein bij de vuurkorf? Let er in het laatste geval op dat je kerstoutfit warm genoeg is. Hoewel een witte kerst bij ons uitzonderlijk is, kan het natuurlijk wel koud en nat zijn.

Kerstoutfit bestellen
Afbeelding van een feestelijke geklede jongeman met glazen kerstbal in zijn hand

Start de feestdagen met je favoriete kerstoutfit

Vóór de echte kerstdagen begint het kerstfeest vaak al met allerlei jaarlijkse kerstvieringen. Ook bedrijven organiseren vaak feestelijke bijeenkomsten voor het personeel en zakenrelaties. Dit jaar wordt er misschien wel iets op afstand georganiseerd, in de vorm van een online kerstborrel. Wil je een beetje feestelijk achter je computer verschijnen, dan is een jasje met een chino bijvoorbeeld een goede optie voor een kerstoutfit voor een man.

Een jurk met lange mouwen is een fijne optie voor vrouwen: feestelijk, maar ook warm. Een ander handig item voor je kerstoutfit voor dames is een blazer. Ook hierin heb je het lekker warm, en tegelijkertijd creëer je er een verzorgde look mee. Ook fluwelen items zijn heel passend voor een kerstoutfit, net als pailletten in je outfit voor het kerstfeest.

Kerstoutfit bestellen

Ontdek de waarde van de Zalon-stylist

Ben je toch nog niet helemaal zeker over wat je wil dragen tijdens de kerstbijeenkomsten die in je agenda staan? Of heb je straks een oud en nieuw-outfit nodig? Schakel dan een van onze stylisten in. Die helpen je graag aan je ideale feest- of kerstoutfit. Of het nu gaat om een uitgebreid kerstdiner, je eerste kerstfeest bij je schoonfamilie of een knusse kerstbrunch met vrienden – onze stylisten helpen je bij jou passende feestkleding voor kerst te vinden. Bovendien kun je via Zalon ook heel eenvoudig de ideale kersttrui kopen voor heren en dames.

Je kunt alles op je gemak thuis passen, want je nieuwe kledingcombinaties worden bij je thuis bezorgd. Bevallen sommige items van je nieuwe kerstoutfit voor vrouw of man je toch niet helemaal, dan is de eventuele retourzending gratis. Zo ontvang je de kerstoutfit die perfect bij jou en de gelegenheid past.

Let's go!

Waar ben je naar op zoek? Je stylist hoort het graag van je.

Heb je al een account bij Zalon?