Heb je al een styleprofiel?

Meld je aan met je Zalon-inloggegevens

Ja
Nee
Afbeelding van een man en vrouw in feestelijk avondtenue

Kerstoutfit: inspiratie

Komen de feestdagen eraan? Dan is het tijd voor een leuke kerstoutfit. Of het nu gaat om het kerstfeest op kantoor of bij je familie, wij hebben voor ieder feest de juiste look. Laat je door ons inspireren, zodat je schittert bij de kerstboom!

PROBEER ZALON

Bestaat de perfecte kerstoutfit?

Ieder kerstfeest is anders, en daardoor is de juiste uitstraling van je outfit voor kerst een must. De stijl van je kerstoutfit is afhankelijk van de ambiance, het gezelschap en een eventuele dresscode. Je kunt bijvoorbeeld een kerstjurkje kopen met een elegante en feestelijke look. Maar heb je een gezellige kerstkookavond met vrienden? Dan zijn er ook leuke casual exemplaren. Laat je stylist weten wat je graag draagt en hij of zij stelt voor jou de perfecte kerstoutfit samen.

Zo werkt Zalon
Afbeelding van een blonde vrouw met bordeaux-rode blouse en zwarte broek

Kerstoutfits voor verschillende gelegenheden

Om optimaal te genieten van je vrije tijd met je familie moet je outfit lekker zitten. Je kunt hiervoor een gezellige kersttrui bestellen. Die zit comfortabel en heeft bovendien meteen de juiste kerstsfeer. Maar voor een dineetje thuis kun je ook iets feestelijkers kiezen, zoals een zilverkleurige kerstjurk. Ook bordeauxrood is bij uitstek een kerstkleur, en is bijvoorbeeld mooi voor een feestelijke top. Als kerstoutfit voor heren is een bordeauxrode broek een goede optie. Bijkomend voordeel: bij deze warme kleur valt een wijnvlek niet zo snel op!

Hoewel Kerstmis een typisch familiefeest is, is het ook een ideale gelegenheid om je oude vrienden weer te zien. Misschien ga je met z'n allen naar een café in de stad? Of wordt het een avontuurlijk kerstfeest met glühwein bij het kampvuur? Let er in het laatste geval op dat je kerstoutfit warm genoeg is. Hoewel een witte kerst bij ons uitzonderlijk is, kan het natuurlijk wel koud en nat zijn.

Kerstoutfit bestellen
Afbeelding van een feestelijke geklede jongeman met glazen kerstbal in zijn hand

Start de feestdagen met je favoriete kerstoutfit

Vóór de echte kerstdagen begint het kerstfeest vaak al met allerlei jaarlijkse kerstvieringen. Ook bedrijven organiseren vaak feestelijke bijeenkomsten voor het personeel en zakenrelaties. Opdat je daarbij in de juiste look verschijnt en niet over- of underdressed bent, hebben we een paar tips voor een optimale kerstoutfit. Voor een dergelijke gelegenheid is chic en elegant een veilige stijl. Een jasje met een chino is bijvoorbeeld een goede optie voor een kerstoutfit voor een man.

Een jurk met lange mouwen is een fijne optie voor vrouwen: stijlvol, maar ook warm. Een ander handig item voor je kerstoutfit voor dames is een moderne blazer. Ook hierin heb je het lekker warm, en tegelijkertijd creëer je er een trendy en stijlvolle look mee. In het algemeen zijn elegante items heel passend voor een kerstoutfit. Wie deze wetenschap in het achterhoofd houdt, heeft snel z'n outfit voor het kerstfeest bij elkaar.

Kerstoutfit bestellen

Ontdek de waarde van de Zalon-stylist

Ben je toch nog wanhopig over wat je moet dragen tijdens de kerstborrels, -bijeenkomsten en -feesten die in je agenda staan? Of heb je straks een oud en nieuw-outfit nodig? Schakel dan een van onze stylisten in. Die helpen je graag aan je ideale feest- of kerstoutfit. Of het nu gaat om een chique kerstdiner met dresscode, je eerste kerstfeest bij je schoonfamilie of een daverende Christmas party met je vrienden in een trendy club - onze stylisten helpen je aan de juiste feestkleding voor kerst. Bovendien kun je via Zalon ook heel eenvoudig de ideale kersttrui kopen voor heren en dames.

Je kunt alles op je gemak thuis passen, want je nieuwe kledingcombinaties worden bij je thuis bezorgd. Bevallen sommige items van je nieuwe kerstoutfit voor vrouw of man je toch niet helemaal, dan is de eventuele retourzending gratis. Zo ontvang je de kerstoutfit die perfect bij jou en de gelegenheid past.

Let's go!

Waar ben je naar op zoek? Je stylist hoort het graag van je.

Heb je al een account bij Zalon?

Log in