Heb je al een styleprofiel?

Meld je aan met je Zalon-inloggegevens

Ja
Nee
Header 1 Denim Herren

De Denim Guide

Je roept al jaren dat je de perfecte jeans zoekt, maar ondertussen ben je nog steeds zoekende. Dat klinkt bekend. Zalon zoekt samen met jou een broek uit die qua pasvorm, model en type naadloos op jouw figuur en stijl aansluit.

Bestel denim-box
straight denim people

Straight fit

Het begon allemaal rechttoe rechtaan, met straight jeans. Je herkent 'm aan de rechtgesneden pijp die boven aan de knie begint en doorloopt tot de zoom. Doorgaans valt deze fit iets strakker rond de dijen. De straight fit is een klassieker waarmee je een hoop outfitkanten uit kunt gaan.

Bestel denim-look
boyfriend denim grid

Zo kleed je 'm af

Met een rechtgesneden fit zit je altijd goed. De broek zit dankzij de rechte pijpen lekker losjes en benadrukt de vormen van je benen op zeer subtiele wijze. Deze fit voelt zich daarom overal thuis: op kantoor, op de uni of in de kroeg. Kleed 'm af met sportieve gympen of suède brogues en een donker overhemd voor een cleane, no-nonsense look.

Bestel denim-look
Straight denim people 2

Slim fit

De tegenhanger van de straight leg is de slim fit en die zit, zoals de naam al suggereert, strak op je huid. Twee of drie procent elastaan zorgt voor een lekkere stretch. Zo voelt een slim jeans altijd soepel en behoudt de broek beter zijn pasvorm tijdens het gebruik.

Bestel denim-look
boyfriend denim grid

Zo kleed je 'm af

De slim fit luistert wat nauwer. Enerzijds geef je met deze nauwsluitende klassieker in een handomdraai een sportieve draai aan je outfit, anderzijds is hij niet voor alle benen weggelegd. Sorry wielrenners! Draag onder de slim fit lekker je eigen sneakers of een smart paar derbies.

Bestel denim-look
skinny people

Tapered fit

Ideaal voor rugbyers en andere mannen met brede bovenbenen. Rond de heupen valt de tapered fit breed en het kruis hangt lager dan bij de slim fit. De broek zit dan wel weer strakker rond de enkels.

Bestel denim-look
flared denim grid

Zo kleed je 'm af

Tapered jeans hebben een vleugje urban rebel over zich en dat mag je ook prima uitdragen. Trek er je eigen favoriete T-shirt over aan en combineer de look met een denimjack. Stevige leren boots of derbies maken de look en de stijl helemaal af.

Bestel denim-look