Heb je al een styleprofiel?

Meld je aan met je Zalon-inloggegevens

Ja
Nee
Das Party-Outfit für Damen beginnt bei den Schuhen

Een feestelijke outfit voor jou, van je eigen stylist

Je krijgt niet iedere dag de kans om uit te pakken met je outfit. Van een glamourous jurk tot ingetogen stijlvol, je stylist kiest uit waar jij je het feestelijkst in voelt!

Probeer uit

Altijd een gepaste feestoutfit

Weet je al wat er op het menu staat tijdens het feestje? Koffie met taart, bitterballen of misschien wel vijf gangen. Wat er geserveerd wordt, is wellicht een hint voor je feestelijke outfit. Dames hebben voor elke gelegenheid weer een aparte dresscode en daar heb je je als goede gast aan te houden. Zo kan je naar een bruiloftsfeestje beter geen wit dragen, maar kan dat naar een informele borrel juist weer prima in de vorm van een feestelijke witte top.

Als je je aan de dresscode houdt ben je al een heel eind, maar je hebt ook nog de seizoenen om rekening mee te houden. In de zomer ga je immers liever niet in je lange avondjurk de straat op, maar wat trek je dan wel aan naar een receptie waar je in cocktail attire wordt verwacht? Wat als je eigenlijk veel liever een nette pantalon aantrekt dan een kort cocktailjurkje? En hoe leuk hij ook staat, is het wel gepast om in hartje winter in je jurk met bloemenprint op een verjaardag te verschijnen? Toegegeven, makkelijk is het allemaal niet, maar er is hoop: online styling van een goed opgeleide modestylist.

Zo werkt Zalon

Een aantal Zalon-stylisten stellen zich voor:

Saskia Zalon Stylist

SASKIA

Stylist

Meer over Saskia
Katja - Zalon Stylist

STEVE

Ontwerper & stylist

Meer over Steve
Lise Zalon Stylist

LISE

Stylist

Meer over Lise
Party-Outfit für Damen mit Jeans

De ene feestjurk is de ander niet

Qua feestjurken heb je bijna net zoveel te kiezen als dat er dagen in het jaar zijn. Om je keuze wat makkelijker te maken zijn er, gelukkig maar, regels die je kunt (en soms moet) volgen. Zoals hierboven beschreven heb je de dresscode, het seizoen en niet te vergeten; je persoonlijke voorkeur te volgen.

Feestkleding voor dames lijkt een exacte wetenschap, maar eigenlijk is dat niet zo. Eerst en vooral hebben onze stylisten genoeg expertise om jou erdoor te loodsen. En daarnaast is er best veel ruimte om te experimenteren met feestelijke outfits. Ook daar weet onze stylist alles van. Misschien wilde je altijd al eens een lange feestjurk dragen maar ben je bang om er te veel als een tekenfilmprinses uit te zien? Je stylist weet er raad mee. Liever een cocktailjurkje tot onder de knie? Die heb je in een variëteit aan kleuren en stijlen: van zachte poederkleuren tot gekleurde metallics. Werk af naar believen met gekleurde pumps of laarsjes. Blijf je liever wat dichter bij je comfortzone? Met een tijdloos broekpak of een zwart-witcombinatie scoor je keer op keer. Onze stylisten stylen naar jouw voorkeuren.

High Heels zum Party-Outfit für Frauen

Een feestelijke outfit, waarin je je feestelijk voelt


“Schahaat, de taxi staat voor de deur. Kom je?” Snel houd je nog even je blauwe avondjurk voor je borst, staat eigenlijk ook best leuk, maar je hebt nu al dat nieuwe cocktailjurkje met die mooie vogelprint aan. Wat is nou de ideale feestelijke outfit? Dames hebben wat dat betreft meer keuze dan de heren, maar dat maakt het er dus allemaal niet makkelijker op.

Onthoud in elk geval dat het je moet staan, dat je een goede feestoutfit allereerst zelf mooi moet vinden en dat deze niet te casual is op een net feest, of al te formeel op een informele gelegenheid. Vergeet vooral ook accessoires zoals stevige, uitgesproken armbanden, oorbellen en ringen niet om van je feestelijke outfit echt iets feestelijks te maken.


Ontmoet jouw stylist

Feestelijke outfits door je stylist gecreëerd

Soms is het prettig als je iemand hebt die je kan vertellen wat je goed staat en wat niet. Iemand die weet dat je, als je een zomertype bent, beter geen harde, felle kleuren zoals knalrood moet dragen en dat je die juist wel weer goed kan hebben als je een donkere teint hebt. Daar komt de online stylist om het hoekje kijken. Hij of zij kijkt naar jouw ingevulde styleprofiel en kiest op basis daarvan je nieuwe feestelijke outfit. Dames kunnen het styleprofiel zelf invullen inclusief maten, gevoelsleeftijd en foto’s. Zoek je geen feestoufit, maar juist iets casuals? Ook daar biedt de online stylist hulp.