Heb je al een styleprofiel?

Meld je aan met je Zalon-inloggegevens

Ja
Nee
Trends 2021: fashion met roze accenten

Van de catwalk naar je Zalon-box

Wat zijn de belangrijkste modetrends in 2021? We hebben onze stylisten het hemd van het lijf gevraagd over de mode in winter 2021, en over de trends die volgen in de lente en zomer. Lees mee met hun tips over de fashion van dit jaar, en hoe je er je eigen look mee creëert.

Probeer Zalon

De modetrends van 2021

Terwijl de fashionista’s onder ons afscheid nemen van modekleur neongroen, blijft een aantal trends ook in 2021 in de mode. Zo blijven we net als vorig jaar leer, ruches en pakken (volgens de mode van winter 2021 mét schoudervulling) zien. Maar, een nieuw jaar betekent natuurlijk ook nieuwe trends. 2021 brengt fashion met zich mee die opvallend en kleurrijk is. We laten het je zien!

Zo werkt het
Trends 2021: mode met ruches

Trends 2021: fashion met details

Net als vorig jaar zien we veel referenties naar ambacht in de mode van 2021. Vrouwen die houden van details zitten ook dit jaar dus goed! Grote modetrends in 2021 zijn bijvoorbeeld ruches (de perfecte versiering voor je zakelijke blouse) en doorzichtig tule (de fijne stof die wordt gebruikt voor tutu’s en bruidssluiers). Door deze details terug te laten komen in pastelkleurige items maak je het nog meer 2021. Waar we vorig jaar de crochet top veel zagen, zien we in de modetrends van 2021 vooral crochet dresses terug – gehaakte jurkjes die je perfecte compagnon voor een zomerse dag zijn.

De aandacht voor details zien we dit jaar ook terug in items met franjes (ook wel fringe genoemd). Wat betreft prints kunnen we ons dit jaar uitleven met ruitjes – een klassiek motief dat het goed doet op winterjassen en korte jasjes van tweed. De mode van winter 2021 zit bovendien vol items van (imitatie)leer, een trend die is meegekomen uit 2020. Bikerjasjes, leren broeken en jurkjes van leer behoren allemaal tot de trends van winter 2021.

Bestel de modetrends van 2021
Mode in winter 2021: dames-pakken

De mode in winter 2021: kleur & volume

Wat kenmerkend is voor de mode van winter 2021? Wij dames kunnen dit jaar vooral voor kleurrijk en volumineus gaan. 2021 is het jaar waarin we onze schouders er weer onder zetten, met opvallende schoudervulling in onze pakken. Groots mag het ook wat betreft onze broeken – de baggy jeans gaan we dit jaar veel terugzien. Ook een modetrend in 2021: matchende pantalons en blazers in het wit. De andere kleur die we dit jaar veel tegenkomen is kauwgomballenroze, een fijne trend om winter 2021 wat kleur mee te geven!

We geven nog meer kleur aan 2021 met colour blocking, een trend die terug is van weggeweest. Colour blocking is het combineren van felle, contrasterende kleuren – van trendkleur roze met groen, tot oranje met blauw. Ook contrasterende prints horen bij de trends van 2021. Met de mode van dit jaar kunnen we dus veel experimenteren! Je stylist helpt je er graag bij.

Bestel de modetrends van 2021

Je favoriete modetrends van 2021 in één box

Of je nu een liefhebber bent van roze, of graag eens een pak met schoudervulling wil proberen – je persoonlijke stylist helpt je graag met het vinden van de modetrends van 2021 die bij jou en je garderobe passen.

Je styling begint met het aanmaken van je styleprofiel, waar je informatie deelt over je voorkeuren, wensen en budget. Je stylist stelt op basis daarvan een of twee complete outfits samen, inclusief modetrends van 2021. Je ontvangt altijd eerst een digitaal voorproefje waar je feedback op kunt geven. Je outfit-box wordt tot aan je deur geleverd. De verzending en retourzending zijn gratis. Je betaalt pas nadat je hebt besloten wat je wil houden of retourneren.