Heb je al een styleprofiel?

Meld je aan met je Zalon-inloggegevens

Ja
Nee

Als de lifecoach een stijlcoach nodig heeft

Of lifecoach Isadora modebewust is? "Ik draag het liefst elke dag een wit T-shirt met een spijkerbroek." In dit interview vertelt ze je waarom ze toch dolblij met haar styling was.

Ontdek Zalon

Zeg eens Isadora, ben je modebewust?

“Nee. Helemaal niet. Ik ben meer van de basics. Als het even kan draag ik het liefst elke dag een wit T-shirt met een spijkerbroek haha.”

Wat doe je voor de kost?

“Ik ben lifecoach. Ik probeer mensen die een bepaald doel of berusting in hun leven missen weer te inspireren en hen te motiveren hun dromen na te jagen.” Trots klapt Isadora haar Macbook open om ons haar website te laten zien. "Kijk, hier kunnen mensen mijn verhaal lezen. Ik werkte eerst in de marketingwereld, maar nadat ik zelf een burn-out had gekregen besloot ik om het over een andere, meer spirituele boeg te gooien. Mijn vriend is yogaleraar en samen met hem organiseer ik geregeld No Bullshit Retreats. Dat zijn een soort yogasessies waarin we mensen hun ware zelf laten ontdekken door middel van ademhaling, meditatie en het stellen van vragen.”

Wat voor vragen?

“Ik begin meestal met de vraag: ‘wie ben je?’ Mensen hebben de neiging om hun persoon met externe factoren te definiëren. Hun huis, hun baan, hun kleding... Door dat even opzij te zetten en stil te staan bij wie ze nu eigenlijk zijn en waar ze in het leven voor staan, ontdekken mensen vaak al gauw dat ze een masker voorhouden.”

Isadora in her element / ASD


"Mijn grootste ontdekking? Het aanbod van duurzame merken op Zalando"Probeer Zalon uit

Definieer jij jezelf aan de hand van je kleding?

“Eerder andersom. Ik ben van nature heel bescheiden en dat reflecteert zich in de kleding die ik draag. Een blouse, een jeans, weinig spetterende kleuren. Kortom: erg klassiek allemaal. Als ik met mijn kleding wil uitspatten doe ik een gewoon extra knoopje los, of draag ik een jurkje open als een kimono voor een sensueel effect.”

Beviel het je om gestyled te worden?

“It was kind of crazy!” De hand van Isadora glijdt over de donkerblauwe pantalon met fel Hawaii-motief. “Zelf zou ik dit nooit hebben uitgekozen. Ik ben zoals gezegd heel ingetogen en voorzichtig, maar ik ben er reuze blij mee! Het geheel met het rode T-shirt en de Vans vind ik erg geslaagd, een tikkeltje brutaal, maar daar houd ik wel van.”

Zou je je nog eens laten stylen?

“Zonder twijfel, de stylist heeft mij een fris perspectief op mijn eigen stijl gegeven: moet het altijd maar klassiek zijn? Zou ik niet ook eens iets anders aan kunnen trekken dan een blouse? Daarnaast is het ook gewoon leuk om een box vol kleren thuis te ontvangen, die thuis met mijn vriend uit te pakken en het samen allemaal aan te passen. Wij zijn beiden in de dertig, maar we voelden ons weer eventjes als kinderen op een verkleedpartijtje.”

Weer die schoenen / ASD"We zijn in de dertig, maar we voelden ons als kinderen op een verkleedpartijtje!"Laat je stylen

Een verkleedpartijtje?

“Ja! We waren zó verrast met de dingen die we van de stylist kregen... Toen mijn vriend de limited edition-sneakers in de doos zag, griste hij ze er meteen uit. ‘I'm not giving these back!', riep hij. We werden hebberig, maar we konden er gelukkig om lachen. Dat hadden we niet van elkaar verwacht. Met de losse outfits konden we ook weer spelen met andere identiteiten, onszelf op manieren ontdekken die we nog niet van elkaar kenden.”

Wat was je grootste ontdekking?

“Het enorme aanbod duurzame merken op Zalando. Wij hebben allebei weinig met fast fashion en als we nieuwe kleren kopen doen we dat vooral duurzaam. Onze stylist paste daar haar keuze op aan en wist ons te verrassen met stukken van merken waar we nog nooit van hadden gehoord!”

De styling bracht dus aardig wat teweeg…

“Zeker, maar op een bijzonder positieve manier. Mijn vriend is dolblij met de gympen van Reebok, de zonnebril en het spijkerjack. Ook het tropische overhemd bleek een schot in de roos. Ikzelf ben ook erg te spreken over de items die de stylist voor me uitkoos. Er zitten drie of vier stukken tussen die ik waarschijnlijk ga retourneren, maar de rest mag gewoon blijven. Vooral het jurkje in boho-stijl was liefde op het eerste gezicht… Daniel mag zich zorgen gaan maken!”

Isadora Spiegel / ASD

Ook jezelf herontdekken?


Update je garderobe of verras jezelf met stukken die je zelf misschien nooit zou hebben uitgezocht. Maak een styleprofiel aan, kies een stylist uit en laat een box vol pasplezier aan huis leveren.

Bestel een box!