Heb je al een styleprofiel?

Meld je aan met je Zalon-inloggegevens

Ja
Nee
Afbeelding van een casual outfit in grijs- en zwarttinten

Dresscode Casual

Een informele maar verzorgde look voor een avondje bioscoop of een outfit om in te sporten - 'casual' betekent voor iedereen iets anders. We laten je graag een paar varianten van deze ongedwongen dresscode zien.

Laat je gratis stylen

Casual outfits voor dames

Er fantastisch uitzien zonder er ál te hard je best voor te doen: het is makkelijker gezegd dan gedaan. Het geheim zit ‘m in de nonchalance en het uitbalanceren van smaak met instinct voor een natuurlijke casual look.

Zo werkt Zalon
Afbeelding van een groene chino met suède accessoires en jack

Aardetinten

Voor casual dameskleding die toch stijlvol is hoef je niet per se naar de catwalks te kijken, ga lekker het park in! Groen als basis voor de pantalon, wit voor de top en bruin voor de rest.

Bestel een casual look
Afbeelding van een donkerblauwe mantel met witte sneakers en jeans

Dresscode casual?

Waarderen je collega’s het als je in casual kleding op werk verschijnt? Fijn! Dan kan je als blonde vrouw met blauwtinten spelen. Vergeet de witte elementjes niet voor een minimal look.

Bestel een casual look
Afbeelding van een mosgroene mantel met bordeauxrode schoudertas

Statement items

Voeg aan casual 'chic' toe met strategisch gekozen statement items zoals een plooirok in speelse kleur die extra goed opvalt bij het neutrale zwart en wit. Houd de outfit stoer door er een bikerjasje overheen te dragen.

Bestel een casual look
 Afbeelding van een outfit in beigetinten met blauwe jeans.

Ton-sur-ton

Meerdere schakeringen van dezelfde kleur in één outfit tilt casual dameskleding een niveautje hoger. Hier de juiste accessoires bij en je hebt de essentie van goede stijl te pakken. Vogue-proof dus!

Bestel een casual look
Casual Looks für Frauen VI - Zalon Box

Fit als een hoentje

Of hoentjes nou echt zulke fitte beesten zijn weten we eigenlijk ook niet, maar jij bent er in elk geval wel een. Daar hoort een outfit bij die je koel houdt, maar waarin je er ook goed uitziet als de zweetparels op je voorhoofd staan.

Bestel een Casual Look