Heb je al een styleprofiel?

Meld je aan met je Zalon-inloggegevens

Ja
Nee

m-header-NLBE

Je overhemden zijn oké, maar kunnen mooier. Je T-shirts voor eronder durf je eigenlijk niet meer aan de buitenwereld te tonen. Doe jezelf een plezier met een frisse garderobe op de makkelijkste manier mogelijk: investeer in gedegen essentials die jarenlang meegaan.

Laat je stylen

Geschenk uit de hemel: de chino

& denim overhemd

Jeans zijn zilver, maar chino's zijn goud. Deze fijne broeken houden het midden tussen casual en formeel en zijn eindeloos combineerbaar. Denim kun je dus voor de verandering gerust bewaren voor je overhemd.

Bestel je box

& wit overhemd

Slim fit, regular fit: je stylist helpt je bij het vinden van de juiste pasvorm voor zowel je chino als het perfecte witte overhemd. Voor een frisse look combineer je beide met sneakers die net zo crisp white zijn.

Bestel je box

& outdoorjas

Zoals een lange, wollen jas een essential is voor je business-garderobe, zo is de outdoorjas onmisbaar voor in je vrije tijd. Uiteraard om te dragen boven je comfortabele chino - bijvoorbeeld in casual lichtblauw.

Bestel je box

m-mood-1-NLBE

De overhemd-kwestie

Een klassiek wit exemplaar, een printje, een borstzakje om je pen in te steken. Of moet 'ie gewoon makkelijk te strijken zijn? Je stylist laat je zien dat een zorgvuldig gekozen overhemd een echte openbaring is.

Bestel je box

Het zit 'm in de details

Leren details, welteverstaan. Bruin (imitatie)leer leent zich perfect voor je schoenen en riem. En over een goede investering gesproken: kies met je stylist de juiste exemplaren en je hebt er jarenlang plezier van.

Bestel je box

Let's go!

Waar ben je naar op zoek? Je stylist hoort het graag van je.

Heb je al een account bij Zalon?

Log in