Heb je al een styleprofiel?

Meld je aan met je Zalon-inloggegevens

Ja
Nee
Header CLP CW33

Zakelijk gestyled door een stylist

Zelfde koffie, zelfde gezichten, gloednieuwe outfit; welke van de drie hoort niet in dit rijtje thuis? Als het aan jouw stylist van Zalon ligt geen van allen! Hij of zij kiest namelijk jouw nieuwe zakelijke outfit voor je uit zodat jij weer fris en fruitig naar kantoor kan na je vakantie.

Laat je stylen

Hoe werkt Zalon?

Een outfit die een stylist speciaal voor jou heeft uitgekozen en die naadloos aansluit op jouw wensen en smaak. Dat klinkt mooi en dat is het ook nog. Zo werkt 't:

1. Kies een van onderstaande zakelijke outfits uit
2. Klik aan wat voor smaak je hebt en wat je zoekt
3. Pas de uitgekozen items thuis voor de spiegel

Zodra de outfit bij jou is bezorgd bepaal je zelf welke kledingstukken je wilt houden en welke niet. Wat je niet wilt hebben of wat niet past ruilt de stylist graag voor je om; gratis retourneren mag ook. Kind kan de was doen!

grid Nina Stills 5 -1
Test White

Pantalonlook

Vrouwelijk, stoer en altijd handig om in je kast te hebben liggen: een pantalon die overal onder past en die nooit verveelt. Geef deze essential dit seizoen een opfrisser met contrasterende pumps en een grote statement handtas waar alles voor een carrièredame als jij in past.

Bestel pantalonlook
grid Nina Stills 1 -5
Test White

Trench chic

Sla 'm om, gooi 'm af, maak een pirouette: de lichte trenchcoat in een pasteltint maakt van elke look een omkijker. Sneakers, een ruime handtas voor al je spulletjes en een chique joggingbroek met plooi zorgen voor een speels tenuecontrast.

Trenchlook bestellen
grid Nina Stills 4 -8
Test White

Powerjurklook

Het Engelse woord powerdressing krijgt een geheel nieuwe lading met een jurk als deze. Bij powerdressing horen natuurlijk ook accessoires zoals het horloge, een handtas en pumps waar je in stijl mee naar de directiekamer zwiert.

Powerjurklook bestellen
170809 LP-BackToWork Women Look4b desktop
Test White

Smart sneakerlook

Het domein van de sneaker is allang niet meer enkel het sportveld; een smart paar voelt zich prima thuis op de werkvloer. Overgiet het geheel met een kleurrijk sausje en sla de spijker op zijn kop met een nette blazer. U mag door naar de boardroom.

Sneakerlook bestellen
20170726 Back to Work Nina Look 4 -46
20170726 Back to Work Nina Look 1 -70

Let's go!

Waar ben je naar op zoek? Je stylist hoort het graag van je.

Heb je al een account bij Zalon?

Log in