Heb je al een styleprofiel?

Meld je aan met je Zalon-inloggegevens

Ja
Nee
Header CLP Trendpieces NL

Tijd voor chic

Ja, het is zo'n dag: chic mag. Een geslaagde chique outfit is tijdloos, een tikkeltje extravagant, maar bovenal: een verlengstuk van je persoonlijkheid. De stylist kan je daar meer over vertellen.

Laat je stylen

Stylist Elizabeth´s keuze

Look 02 Elizabeth
Test White

70s neck-tie blouse

Deze 70s blouse geeft je outfit een elegante en vrouwelijke touch en ademt tegelijkertijd daadkracht. De blouse kan je formeel met een blazer en pumps of informeel met een jeans en sneakers aan.

Laat je stylen

Stylist Lonneke's keuze

170816 LP CLP-DEU Retina look3 desktop
Test White

Groene legerjas

Altijd fijn: een jack dat je echt over élke outfit kan gooien. Dit seizoen is de olijfgroene legerjas weer een hot item. Draag er een effen topje met jeans onder, of een jurkje met diepe hals.

Laat je stylen

Stylist Katja´s keuze

Look 01 Katja
Test White

Bomberjack

Een streetwise hebbeding voor een vrouwelijke smart look! Een monotone basistoon laat 'm stralen, voeg een ‘splash of color’ of elegant hakje toe voor de onmisbare knipoog!

Laat je stylen

Ook trendy...

Trendpieces Female Look 02

Sjaaltjes

Een joggingbroek, een top en een paar sneakers maken een basisoutfit, zo eentje om op zondagochtend mee naar de bakker te lopen. Sjaaltje erbij en je bent een stijlicoon.

Laat je stylen
Trendpieces Female Look 02 Desktop

Ruiten

De oude Perzen vonden ze mooi voor op hun schaakborden, de 90's Grungers wilden ze op hun overhemden en dit seizoen staan ze fantastisch op jouw winterjas: ruiten.

Laat je stylen
Grid Female Look3 -3

Tweekleurig Denim

Vandaag donkerblauwe jeans, of toch liever die verwassen broek? Het zijn van die kledingdilemma's waar je rustig een kwartier mee zoet bent. Doe gewoon allebei in één.

Laat je stylen