Heb je al een styleprofiel?

Meld je aan met je Zalon-inloggegevens

Ja
Nee

Zalon by Zalando: zo werkt ‘t

Ben je benieuwd hoe een personal stylist jou zou kleden? Ervaar het gemak van een personal shopper met een Zalon-box. Jouw persoonlijke stylist stelt op basis van jouw wensen één of twee complete outfits samen. Je ontvangt het thuis in een mooie outfit-box. Houd je favorieten, de retourzending is gratis. De enige kosten zijn dus de kosten voor de items die je besluit te houden.

Personal styling vanuit je woonkamer

Kies voor Zalon by Zalando

Begint jouw dag standaard met de vraag: ‘wat zal ik vandaag weer aantrekken?’, terwijl je een kast vol kleding hebt? Of ben je toe aan wat nieuwe outfit-inspiratie, bijvoorbeeld voor een speciale gelegenheid zoals een feestje of een bruiloft? Heb je een hekel aan winkelen, of gewoon zin eens verrast te worden? Zalon by Zalando is er voor jou! Met een beetje van jou en een beetje stijladvies van onze stylisten wordt kleding uitzoeken binnen de kortste keren een feestje.

Bekijk outfits en stylisten
Chat met je personal stylist

Je stylist stelt je outfits samen

Vul online in wat je mooi vindt, voor welke gelegenheid je gestyled wilt worden, wat je maten zijn en hoeveel geld je wilt uitgeven. Voor een extra compleet beeld kan je ook foto’s van jezelf en outfits die je aanspreken toevoegen. Dit vormt je styleprofiel. We matchen je met een stylist die het beste bij je past. Hij of zij creëert op basis van je styleprofiel één of twee complete outfits. Je ontvangt via de mail een voorproefje van de outfits.

Maak een styleprofiel
 Complete outfit in je Zalon by Zalando box

Eenvoudig retourneren en nabestellen

Als je blij bent met de outfits in het voorproefje bestel je je Zalon by Zalando-stylingbox eenvoudig online. Zie je iets in het voorproefje dat toch niet helemaal jouw ding is? Dan kan je per item aangeven wat je liever in je box wilt ontvangen. Je stylist past dit aan en stuurt de outfitbox gratis naar je op.

Personal styling zonder pashokje

Pas thuis rustig aan

Dingdong! Tijd om je Zalon by Zalando stylingbox uit te pakken. Pas je outfits rustig thuis aan en mix & match met wat je al in de kast hebt hangen. Wat zijn de kosten? Je betaalt alleen voor de items die je besluit te houden. Wat je niet wilt houden stuur je eenvoudig en kosteloos terug naar Zalando. Zodra je een of meer items uit de box houdt, nemen wij de €9,95 servicekosten voor de box op ons. Extra fijn: je hoeft voor personal styling van Zalon de deur niet uit. Je regelt alles thuis of op kantoor, vanaf je pc, tablet of smartphone.

Maak een styleprofiel

Let's go!

Waar ben je naar op zoek? Je stylist hoort het graag van je.

Heb je al een account bij Zalon?