Heb je al een styleprofiel?

Meld je aan met je Zalon-inloggegevens

Ja
Nee

Zalon by Zalando: zo werkt 't

Op zoek naar een eigen kledingstijl of eigentijdse look? Vraag stijladvies aan je Zalon by Zalando personal shopper. Je eigen stylist helpt je bij het samenstellen van je outfit, op basis van jouw stijl en voorkeuren. In een paar simpele stappen krijg je je gewenste kleding thuis!

Zalon by Zalando - zo werkt 't

Kies voor Zalon by Zalando

Ontbreekt je de inspiratie om een nieuwe outfit samen te stellen? Weet je niet wat te dragen tijdens een speciale gelegenheid? Zit je met de handen in het haar, telkens wanneer je een kledingkeuze moet maken? Dan kun je best wat hulp gebruiken! Zalon by Zalando-stijladvies is er voor jou. Onze stylisten geven je goede raad en stellen voor jou een Zalon-box samen, met kledingstukken die perfect bij je passen.

Bekijk outfits en stylisten
Laat je Zalon box samenstellen

Laat je Zalon-box samenstellen

Klik eerst aan wat je stijl-, merk- en kleurvoorkeuren zijn. Daarna laat je jouw stylist weten welke maten je hebt, waar je naar op zoek bent en of je voor een bepaalde gelegenheid een outfit zoekt: een dinertje bijvoorbeeld. Als je wilt, kun je foto's van jezelf of een bepaalde stijl die je aanspreekt uploaden.

Maak een styleprofiel
Eenvoudig bestellen en retourneren met Zalon

Eenvoudig retourneren en nabestellen

Het bestellen van een Zalon by Zalando-stylingbox doe je gemakkelijk online. En is er een item niet helemaal naar wens? Of wil je een bepaald kledingstuk liever in een andere maat of kleur ontvangen? De retourzending is gratis, en items nabestellen kan altijd.

Gratis gestyled, dat is pas service

Pas thuis rustig aan

Je laten stylen betekent advies van de Zalon by Zalando personal shopper, een voor jou samengestelde Zalon-box en gratis verzending & retourzending. Je betaalt pas nadat je hebt besloten wat je wil houden. Zodra je een of meer items uit de box houdt, nemen wij de €9,95 servicekosten voor de box op ons. Ook fijn: je hoeft er de deur niet voor uit. Je regelt alles thuis of op kantoor, vanaf je pc, tablet of smartphone.

Maak een styleprofiel

Let's go!

Waar ben je naar op zoek? Je stylist hoort het graag van je.

Heb je al een account bij Zalon?