Heb je al een styleprofiel?

Meld je aan met je Zalon-inloggegevens

Ja
Nee

Zalon by Zalando: zo werkt 't

2016-06-29-MODE-ZALON-ZALANDO-BOLD-BERLIN-TK-63

Dit is Zalon: Personal Shopping bij Zalando

Tijdens je aanmelding bij Zalon by Zalando vragen we je om een aantal stijl- en smaakvragen over jezelf te beantwoorden. Dit kost je een paar minuten en wijst zich vanzelf. We vragen je bijvoorbeeld naar wat voor kleding je graag draagt en je mag een aantal modemerken selecteren die je uitgesproken mooi vindt. Als jouw merk er niet tussen zit kun je deze zelf toevoegen in de opmerkingen. Vervolgens word je uitgenodigd voor een telefoongesprek met jouw eigen stylist, nuttig om onduidelijkheden uit de weg te ruimen en vaak ook erg gezellig!

Maak een styleprofiel
how it works stylists NL

De stylisten: origineel en eigenzinnig

Jouw stylist gaat voor je aan de slag zodra je de antwoorden op onze vragenlijst hebt ingevuld. Je stylist waardeert het zeer als je een foto van jezelf uploadt. Ook foto’s van outfits die je online of op straat hebt gezien helpen jouw stylist om je stijl te bepalen. Zie je iemand lopen met een jas die je mooi vindt? Foto maken en uploaden! Je stylist weet heel goed waar hij of zij hem kan vinden. De jas ontvang je een paar dagen later in een handige kledingbox thuisgestuurd. In deze box vind je naast basics ook accessoires waarmee je de outfits af kan maken, denk hierbij aan een horloge, een armband of een paar schoenen.

zu hause anprobieren

Slaapkamer in plaats van paskamer

Pas de outfits die jouw stylist voor je heeft samengesteld lekker thuis voor de spiegel aan. Graaf in je eigen garderobe en combineer je nieuwe items met wat je al in je kast hebt liggen. Kleurt die fuchsia sjaal toch niet zo mooi bij je favoriete leren motorjasje? Dan je stuur je ‘m terug! Uiteraard hoef je er dan niet voor te betalen. Hetzelfde geldt voor de retourzending.

Aan de slag!

Wij horen graag van je wat voor smaak je hebt. Daarna mag je een stylist uitkiezen.

Ben je al bij Zalon aangemeld?

Log in