GRATIS VERZENDING & RETOUR
GRATIS STIJLADVIES VAN EEN EXPERT
GEMAK VAN ZALANDO

Heb je al een styleprofiel?

Meld je aan met je Zalon-inloggegevens

Ja
Nee
Altijd en overal perfect gestyled

Altijd en overal perfect gestyled

Krijg gratis stylingadvies van een echte stylist en ontvang thuis een box met daarin één of twee unieke outfits.

Zo werkt 't

Vertel ons wat
voor stijl je hebt

De stylist
selecteert

Probeer thuis
rustig aan

Hebbes:
Jouw droomoutfit

Foto van een Zalon stylist

Hoi! Zalon Nederland

Een professionele stylist stelt op basis van jouw smaak en de laatste mode, outfits uit die je op je lijf zijn geschreven. Blijf lekker op je luie bank zitten: het stylingadvies vindt helemaal online plaats. De stylist selecteert, jij flaneert!

 Foto van een Zalon Outfit - jas met grijze mantel, bruinleren handtas en zwarte pumps

Een outfit die past én klopt

Je persoonlijke stylist kiest voor jouw Zalon-box één of twee outfits uit. Kledingstukken waar je je goed in voelt hou je. Zitten er dingen bij die je niet zo mooi vindt? Dan mag je die gratis terugsturen. Het stylingadvies is er voor mannen en vrouwen.

Fashion-
experts

Een ervaren stylist stelt voor jou een paar zorgvuldig gekozen looks samen uit de reusachtige kledingkast van Zalando.

persoonlijk
advies

Jouw stylist staat je bij in raad en daad. Als je wilt kun je hem of haar ook bellen om je ideeën samen door te spreken.

Gemak van
Zalando

Het vertrouwde gemak van Zalando. Voor het advies noch voor de (retour-) verzending hoef je te betalen.

Aan de slag!

Wij horen graag van je wat voor smaak je hebt. Daarna mag je een stylist uitkiezen.

Ben je al bij Zalon aangemeld?

Log in

Personal shopping met Zalon Nederland

Eerste hulp bij outfitstress: personal shopping voor mannen en vrouwen van Zalando. Jij maakt bij ons online een zogenaamd 'styleprofiel' aan, hierin laat je zien wat je smaak is en wat voor lichaamsbouw je hebt. Hiermee krijgt de stijlexpert die jouw outfit(s) samenstelt een duidelijk beeld van je. Voor een nóg completer plaatje belt hij of zij je even op. Dit is handig voor jou: jij kunt op deze manier op informele en persoonlijke wijze vertellen wat je wensen zijn. Geen tijd of zin? Dat kan, je kunt ook direct een kledingdoos bestellen. Bij Zalon raden we je altijd aan om persoonlijk met de stylist te praten; onze ervaring leert dat de outfits een stuk mooier uitkomen ná een persoonlijk babbeltje of messenger-berichtje dan zonder. De stylist is een expert op het gebied van smaak en mode en kan een hoop vragen voor je beantwoorden of je suggesties geven.

Voordat je de outfitbox ontvangt e-mailt je stylist jou een zogenaamde 'outfit preview'. In die preview kun je commentaar geven op de losse items zodat de stylist nog aanpassingen kan maken. Wanneer alles OK is wordt de kleding ingepakt en in een stijlvolle doos binnen 7 dagen bij jou thuisbezorgd. De kleding pas je op je gemak en wat je niet mooi vindt stuur je naar ons terug. Hiervoor rekenen we je geen kosten. Ook voor het stylingadvies zelf hoef je niets te betalen.

Staat er een concert in Utrecht op de planning of zoek je gewoon een mooi paar schoenen om in Amsterdam mee te flaneren? Uitwaaien in Groningen maar is je wollen jas van zeven winters geleden inmiddels toe aan vervanging? Vraag het aan de stylist zodat hij of zij er werk van kan maken. De stylist werkt samen met jou aan een outfit waarin je er niet alleen goed uitziet maar waarin je je ook lekker voelt. Zag je iemand fietsen met een mooie jas of jurk en zou je er graag zo een voor jezelf hebben? Vertel zulke dingen gerust aan hem of haar. Ook met het vinden van een outfit voor een bepaalde gelegenheid biedt de stylist maar al te graag een helpende hand. Of dat nu een gala, een bruiloft, een verjaardag of een avondje op de bank is. Verzin het maar! Veel plezier met jouw eigen personal shopper.